Ремонт “по-ЄРЦівськи”: трубу із гарячою водою комунальники забили дерев’яним кілком (фотофакт)

Івано-франківські комунальники не перестають дивувати своїм вміння проводити ремонтні роботи. Черговий “витвір мистецтва” продемонстрували підряники КП “ЄРЦ” у підвалі будинку по вулиці Мечникова,2. Замість...

Івано-франківські комунальники не перестають дивувати своїм вміння проводити ремонтні роботи.

Черговий “витвір мистецтва” продемонстрували підряники КП “ЄРЦ” у підвалі будинку по вулиці Мечникова,2. Замість того, щоб відремонутвати трубу гарячого водопостачання, її просто обрізали і забили дерев’яним кілком.

Про це у Фейсбук написав Igor Kryvenko.

“І знову про ЄРЦ. Не хочу звинувачувати керівництво такої “поважної”фірми, але є одне питання: де керівники ЄРЦ знаходять підрядників, тупість яких зашкалює? По порядку. Десь перед Новим роком в підвалі почала підкапувати вода з труби гарячого водопостачання ( окреме питання звідки вона там взялася, бо гарячого водопостачання наше “доблесне” ТКЕ вже давно не надає). По заявці з ЄРЦ приїхали “спеціалісти”, які просто вирізали кусок труби і забили дерев”яну заглушку”. А якщо раптом гаряча вода таки з”явиться? Вчергове переконався, що тупість і безвідповідальність комунальників не мають меж”, – пише франківець.

Джерело:Фіртка

Категорії
Життя
Новини
Loading...