Коли закінчиться війна на Україні: передбачення Ванги на 2015 рік

Війна ніколи і нікому не приносила щастя, від неї завжди страждали люди, залучені з обох сторін конфлікту. Так сталося, що на початку 21, просвітленого...

Війна ніколи і нікому не приносила щастя, від неї завжди страждали люди, залучені з обох сторін конфлікту.

Так сталося, що на початку 21, просвітленого століття, у багатьох куточках Землі не вщухають війни, які приносять народам багато горя. На жаль, не стала винятком і українська земля. Війна, яка прийшла на українську землю, стала повною несподіванкою, як для самих українців, так і для народу населяє країну – агресора – Росію.

Але якщо для простих людей завіса майбутнього завжди оповита таємницею, то для людей обдарованих Богом, нічого і ніколи не є невідомим. До таких людей в першу чергу можна віднести болгарську провидицю Вангу, яка ще спочатку 60-х років минулого сторіччя передбачила війну на Україні.

Пророцтва Ванги про Росію і Україну на 2015 рік

Ще на початку 60-х років болгарська провидиця передбачила війну, яку розв’яже «карлик з чорним обличчям». Ця війна, почнеться з Україною, але потім переросте в громадянську війну в самій Росії.

«У Росії буде громадянська війна, і почнуть її прості люди, обкрадені своїми правителями.»

Читайте також: Розпад Росії неминучий? Прогнози екстрасенсів і ворожок
Коли по прогнозам Ванги закінчиться війна на Україні?

Що стосується точної дати закінчення війни на Україні, то згідно висловлювань Ванги, військові дії на території України повинні закінчитися до кінця 2015 року. Далі піде громадянська війна вже в Росії, яка завершиться перемогою повсталого проти режиму народу. Далі, буде велика розплата для призвідників, що розв’язали її. А ось що, за словами Ванги, очікує головного винуватця Володимира Путіна:

«Біля червоної стіни, на такій же площі мертвого Володимира виймуть і закопають. Живого Володимира призведуть і посадять. Був склеп, тепер там в’язниця. І будуть там його тримати вдень, прив’язаним до ложі. А ложе то буде і не ліжко зовсім, а бочка з під нафти, щоб не міг він на ній лежати, а тільки сидіти міг. А щоб не здох він на залозі, будуть ту бочку газом підігрівати, як каструлю на плиті.
І чергу стояти буде. Дивитися на нього. Але не за гроші. Всякий вхідний, в сидячого, плювати буде. А в’язневі будуть тільки хліб давати, води давати не будуть. Буде він пити замість води слину людську. А хліб промаківать сіллю з чола свого.

Але будуть інші люди не тільки плювати, але й кидати в в’язня годинами важкими. А ті з них, що брильянтами прикрашені, будуть боляче ранити. І шкуру його та душу. Адже багатьох кидають він знав і з бруду підняв. І сумна буде доля тих, хто приїхав на дорогій машині і не кинув у живого Володимира годинами дорогими …

Категорії
Життя
Новини
Loading...