Кіборги вийшли на зв’язок з під завалів Донецького аеропорту. А що влада?

Не знаю, в якій країні ми живемо… Чи варто захищати ТАКУ владу?! Знаєте, я не науковець, не державний діяч, на котрого влада зважатиме, але…але...
Не знаю, в якій країні ми живемо… Чи варто захищати ТАКУ владу?! Знаєте, я не науковець, не державний діяч, на котрого влада зважатиме, але…але в мене є український паспорт, я маю виборче право, громадянка України, і була б навіть безхатьком у підворітні, але українським безхатьком, виборцем – держава навіть тоді мала би зважати, та не зважає…

Чому я це пишу? Боляче за наших солдат. 3 січня по 1+1 показали ролик, де сестра одного з кіборгів – Світлана Зубкова повідомила, що її брат вийшов на зв’язок і сказав, що знаходиться під завалами Донецького аеропорту, волонтер – Алла Борисенко – представник ГО «Офіцерський корпус» повідомила, що з-під завалів аеропорту вийшли на зв’язок чотири кіборги. Керівник центру зі звільнення полонених – Володимир Рубан у інтерв’ю сказав, що потрібна важка спецтехніка, а щоб вона туди підійшла, потрібне припинення вогню з обох сторін, і тоді можна буде забрати тіла, а, можливо, якщо пощастить, і тих солдатів, які залишилися живими. 
 
30-річний “кіборг” з донецького аеропорту Анатолій Ткачук розповів про останні бої за цей об’єкт. За його словами, коли підірвали термінал, і бійців привалило перекриттям, багато українських військових просто підірвали себе, передає Gazeta.ua. “Коли підірвали термінал, хлопців привалило перекриттям. Вони кричали про допомогу. До ранку протрималися. Ті, хто у кого були гранати – підірвали себе”, – говорить він. На його очах бойових товаришів забрали в полон терористи: “Один екіпаж забрали в полон. Хлопцям по 23 роки. Командира Дімку Костецького Захарченко по телебаченню показував. З перебинтованою головою, весь синій. З ним – Богдан і Ваня. Видно, знущалися. Ще одного хлопця шукаємо. Точно не знаю, що з ним. Бачив, як він помирав. А я не міг забрати, тому що стрільба звідусіль. Одним танком, який залишився на ходу, вивозили поранених. Хто міг йти – добирався пішки. Зі своїм екіпажем йшов близько 5 кілометрів”. (“ФАКТИ”, ICTV)
Загалом, на даний час доля 28 кіборгів невідома.
І от я думаю, Муженко ще на своєму місці. Скільки там разів Порошенко «перемир’я» оголошував? Перемир’я, під час яких вбивали наших солдат, а їм навіть авіацію не присилали, «бо нельзя» за «мінськими угодами»…І це потрібно чекати наступного «перемир’я», під час якого терористи однаково стрілятимуть. Тільки, не сумніваюсь, влада почне робити щось тоді, коли хлопці під завалами загинуть. Бо не вигідно цій владі, діточки представників якої за кордоном, чи у Верховні Раді, чи під батьківським крилечком, щоб у суспільстві жили хлопці, які можуть начистити їй зад.
Категорії
Аналітика
Новини
Loading...