Що носитимуть, на чому їздитимуть і з чого стрілятимуть поліцейські нової постової служби (Фото + Відео)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що співробітники нової патрульної служби поліції будуть їздити на нових Toyota Prius, отриманих в рамках договору з японським...

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що співробітники нової патрульної служби поліції будуть їздити на нових Toyota Prius, отриманих в рамках договору з японським урядом і носити формений одяг від американської фірми 5,11.

Крім того, правоохоронців забезпечать новими комп’ютерами, засобами зв’язку та зброєю. Також істотно зміниться розмір заробітної плати. За інформацією прес-служби МВС, прогнозний рівень зарплати патрульного поліцейського складе близько 8 гривень тисяч, залежно від посади. Крім цього, спільно з міською владою планується створити новий соцпакет для правоохоронців. Очікується, що патрульні поліцейські зможуть проживати в тих районах, де несуть службу. “Ми будемо домовлятися з містом Києвом, щоб була спеціальна програма для патрульних щодо забезпечення соціального пакету у вигляді житла. Буде тверде правило і розуміння, що якщо ти працюєш в патрулі фіксовану кількість років і ти тримаєшся на роботі, тобто тебе не виганяють за будь-які порушення, то ти знаєш точно, що будеш мати житло в цьому місці “, – підкреслив міністр внутрішніх справ.

В яку форму одягнуть поліцейських нової патрульної служби

Компанія 5,11 Tactical один з лідерів ринку одягу та спеціального спорядження для поліції, охоронних структур, рятувальників і армії. Історія компанії почалася зі створення брюк для скелелазіння. Звідси і назва бренду.

5.11 це один з рівнів складності альпіністського сходження по Йосамітскій системі оцінок (Yosemite Decimal System). Скелі і гори, яким присвоєно такий клас складності, є важкими для підкорення і потенційно небезпечними для життя. 

“Тактичними” штани від 5,11 стали після того як їх помітив агент ФБР зі штату Колорадо, який захоплювався альпінізмом. Легкі і зносостійкі брюки можуть бути корисні не тільки для альпіністів, вирішили в ФБР. Перші моделі були доставлені в Академію ФБР в Квантіко, штат Вірджинія. І вже дуже скоро поліцейські й охоронці по всьому світу оновили ними свій гардероб. 


Поліцейські Грузіїї теж одягнені в форму саме цієї компанії

Сьогодні спорядження 5.11 Tactical офіційно використовується Федеральним бюро розслідувань США, міжнародними приватними охоронними компаніями. Одягом цієї компанії екіпіровані поліцейські підрозділи багатьох країн світу.

Чим будуть озброєні поліцейські нової патрульної служби

Пістолет Jericho 941, серійне виробництво якого було розпочато в кінці 1980-х, був створений при співпраці фахівців італійської компанії Tanfoglio та ізраїльської IMI на основі конструкції чеського CZ75. Jericho 941 був прийнятий на озброєння ізраїльських правоохоронних структур і різних служб безпеки. В армію цей пістолет надходив тільки в обмежених кількостях. В кінці 1990-х, його замінили на Glock 17, але “Джеріхо” досі використовується поліцією, включаючи МАГАВ, і ШАБАС, і залишається на озброєнні в спецпідрозділах ізраїльської поліції. Пістолет експортується в різні країни Європи та США.


Поліція Грузії озброєна пістолетами Jericho 941

Зброя має відмінну надійність роботи навіть у важких умовах експлуатації, при попаданні всередину піску і бруду. Пістолет простий, зручний і безпечний у використанні. Він відмінно контролюється при швидкісній стрільбі і швидко повторно наводиться на ціль. За рахунок магазину великої ємності має високу вогневу міць. Завдяки особливостям конструкції має високу точність стрільби. Легкість неповного розбирання та збирання зброї робить його простим в обслуговуванні. В цілому це один з кращих в світі бойових пістолетів, що поєднує в собі відмінні бойові і службово-експлуатаційні якості.

Основні характеристики Jericho 941 

Калібр: 9mm Parabellum / .40 S&W / .45 ACP
Довжина зброї: 207 мм
Довжина стовбура: 112 мм
Висота зброї: 140 мм
Ширина зброї: 35 мм
Маса без патронів: 1050 г.
Ємкість магазина: 16/12/10 патронів

На яких автомобілях будуть нести службу поліцейські нової патрульної служби

Toyota Prius – трете покоління хечбека, що став свого часу першим серійним гібридним автомобілем. Продажі оновленої версії Prius, представленої на автосалоні 2011 року у Франкфурті, почалися на українському ринку навесні 2012 року.

Автомобіль отримав модернізовані бампери, світлооптики, а також поліпшені матеріали обробки. У рух машину призводять бензиновий двигун об’ємом 1.8 літра і електромотори. У сумі максимальна потужність гібридної силової установки становить 136 к.с. 

Завдяки відключенню двигуна внутрішнього згоряння під час зупинок, а також допомозі електроприводу, паспортна витрата бензину на сто кілометрів у міському циклі складає 3,9 літра, а в заміському – всього 3,7 літра. 

В якості коробки передач для Prius передбачений тільки варіатор. Від 0 до 100 кілометрів на годину хетчбек здатний прискорюватися за 10.4 секунди. Серійне виробництво Toyota Prius налагоджено в Японії.

Джерело

 

Категорії
Аналітика
Новини
Loading...