Якою буде весна в Україні: синоптики дали свій прогноз (інфографіка)

Справжнє  тепло прийде   у квітні. На основі прогнозів народних синоптиків складена інфографіка, якою буде погода навесні. Експерти стверджують, що вже в квітні буде тепло...

Справжнє  тепло прийде   у квітні.

На основі прогнозів народних синоптиків складена інфографіка, якою буде погода навесні. Експерти стверджують, що вже в квітні буде тепло і навіть жарко. Однак за розрахунками народного синоптика Леоніда Горбаня, з 15 березня може навіть підморожувати на 4-5 днів.

 “Потім нас чекають потепління і нова хвиля морозів 19-23 березня, до -9 градусів вночі. Після 25-го потеплішає, вдень – + 8-11 градусів тепла”, – сказав він. Ще один народний синоптик Валерій Некрасов також говорить, що березень у плані погоди буде не найприємнішим місяцем.

“Буде сиро, вітряно. В кінці березня і початку квітня пройдуть заморозки. Будуть холодні дощі і сильний вітер”, – сказав він. Горбань його підтримує: за прикметами, тиждень перед Великоднем (буде 12 квітня) завжди вітряний і холодний. “Але вже з 14 квітня буде сонячно, пару днів очікуються невеликі дощі, але потім знову наступить тепла погода”, – сказав він. Некрасов погоджується зі своїм колегою і стверджує, що з 15 квітня температура впевнено почне зростати.”Нас чекає + 15-20 вдень”, – сказав він. Травень, за словами народних синоптиків, буде спекотним і сухим. “З 1 травня можна надягати футболки. Температура буде доходити до 29 градусів тепла, майже без опадів”, – сказав Некрасов. Горбань прогнозує, що спека почнеться після 10 травня.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...