“Пане Олександр, Ви перемогли – а ми досі хочемо на “Буковель” – студенти

Івано-Франківськ визначився з найдостойнішим політиком, лишилось чекати остаточної цифри результатів виборів.  Олександр Шевченко, який, обігнавши не меншу за себе “рибу” в акваріумі популярності Прикарпаття...

Івано-Франківськ визначився з найдостойнішим політиком, лишилось чекати остаточної цифри результатів виборів.  Олександр Шевченко, який, обігнавши не меншу за себе “рибу” в акваріумі популярності Прикарпаття –  пана Анушкевичуса, впевнено здобуває перемогу на проміжних виборах до Верховної Ради по округу № 83.

Вибори 2012 року не принесли Шевченку успіху і він залишився очікувати ідеального моменту для того, аби нагадати про себе вдало. Цей момент настав 25 травня 2014 року, коли саме за директора “Буковелю” франківці віддали найбільше голосів. Очевидно, пан Шевченко і його команда попрацювали вдало над самовдосконаленням і змогли переконати прискіпливе око місцян у тому, що саме він – «наш депутат».

Сподіваємось, що Шевченко гідно представлятиме наш регіон в столиці. Очікуємо правильних і потрібних рішень, які зміцнять наше місто і зроблять його дійсно європейським. А ще – дати відсіч корупціонерам, нарешті побачити, що таке «прозора влада» і показати  Анушкевичусу, що європейські дороги у Франківську – це європейські дороги, а не те, що маємо ми зараз.

У минулій передвиборчій кампанї пан Олександр не шкодував ні грошей, ні обіцянок (як і в теперішній, власне): запевняв, що в разі перемоги усі студенти, які підтримали ініціативу флеш-мобу до “Євро-2012″(гарний був період для агітації) зможуть разом з сім’ями  БЕЗКОШТОВНО відвідати “Буковель”. Минулого разу не склалось. Але:

Пане Шевченко, слова справжнього мужчини не мають терміну придатності.  Ви здобули перемогу, а ми досі хочемо на «Буковель».

З повагою: ваші бідні франківські студенти.

🙂

Категорії
Життя
Новини
Loading...