Олімпійський чемпіон Олександр Усик у Буковелі провів відкрите тренування для юних франківських боксерів

Вже третій тиждень олімпійський чемпіон, всесвітньовідомий боксер Олександр Усик тренується у Буковелі. Легенда українського боксу провів відкрите тренування для вихованців івано-франківського спортивного клубу “СПЗ”....

Вже третій тиждень олімпійський чемпіон, всесвітньовідомий боксер Олександр Усик тренується у Буковелі. Легенда українського боксу провів відкрите тренування для вихованців івано-франківського спортивного клубу “СПЗ”.

Унікальну можливість поспілкуватися з боксером 16-тьом вихованцям спортклубу подарував народний депутат України Олександр Шевченко, за підтримки якого створений та функціонує спортивний клуб. Такою особливою зустріччю з зіркою світового боксу народний обранець вирішив заохотити початківців займатись наполегливіше та прагнути до високих вершин.

«Олександр Усик є чудовим прикладом для молоді. Дивлячись на нього діти розуміють, що замість перегляду телевізора чи занять різноманітноюдурнею, варто займатися спортом, адже і здоровими будуть і відповідно зможуть досягнути світових результатів та стати заможними і успішними людьми», – переконаний нардеп.

Для Усика – такі зустрічі – справа честі. Адже колись і він був таким самим молодим та мріяв стати чемпіоном. Тому спортсмен розуміє, наскільки важливо для дітей брати приклад з успішних боксерів і з задоволенням ділиться досвідом.

«Дуже приємно бачити як у дітей горять очі. Нам потрібна здорова і сильна нація, і саме бокс виховує справжніх чоловіків», – переконаний олімпійський чемпіон. Кожен спортсмен, зазвичай приховує процес підготовки до відповідального поєдинку, аби противники не змогли підготуватись до оборони, тому спостерігати за тренуванням – нагода унікальна. Тренер дітлахів майстер спорту з боксу Віталій Мерінов говорить, що чимало з побаченого в майбутньому використає для тренувального процесу в клубі.

«Я дещо почерпнув для себе, як для тренера, але найголовніше, це те, що діти отримали заряд позитиву від Олександра Усика. Переконаний, що жоден з них не пропускатиме занять і всі старанно тренуватимуться у майбутньому, натхнені таким прикладом», –  зазначає В.Мерінов.

Олександр Усик відповів на всі запитання юних спортсменів. Згадав олімпійський чемпіон і власні прагнення на старті, коли тренувався в одній залі зі знаменитими спортсменами. Олімпійський чемпіон не сумнівається, що серед присутніх на зустрічі дітей були майбутні чемпіони, головне, каже, не здаватись і впевнено йти до поставленої мети.

 

{gallery}19032015{/gallery}

Категорії
Життя
Новини
Loading...