Олександр Шевченко про захоплення “Укртранснафти”: Цю владу чекає те ж, що і Януковича (відео)

Народний депутат Олександр Шевченко сьогодні з трибуни Верховної Ради виступив і виклав своє бачення конфлікту навколо державного підприємства “Укртранснафта”. Нардеп Олександр Шевченко озвучив прізвища присутніх вночі...

Народний депутат Олександр Шевченко сьогодні з трибуни Верховної Ради виступив і виклав своє бачення конфлікту навколо державного підприємства “Укртранснафта”.

Нардеп Олександр Шевченко озвучив прізвища присутніх вночі у приміщенні “Укртранснафти” осіб, адже, за його словами, він особисто був присутнім під час переговорного процесу.

Як твердить народний депутат, в. о. керівника “Укртранснафти” Юрій Мірошник “народних депутатів ні в що не ставив”, “народні депутати для нього порожнє місце”.

— Янукович теж думав, що в нього необмежена влада і ми знаємо, де він зараз. Думаю, цю владу чекає те саме, — зазначив у виступі народний депутат.

Також Олександр Шевченко розповів поіменно, хто стоїть, за його словами, за захопленням “Укртранснафти”. Народний депутат зазначив, що саме ці люди організовували “тітушок” на Майдані, а нині “перемагають Коломойського, який допомагав Майдану”.

Джерело

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...