Учасники центру військової підготовки Олександра Шевченка пройшли вишкіл у стрибках з парашутом

Навчальні стрибки з парашутом відбулися у рамках навчальної програми Центру військової підготовки та інформації  Олександра Шевченка. Сьогодні у центрі навчається близько 80 осіб. Вчора 9...

Навчальні стрибки з парашутом відбулися у рамках навчальної програми Центру військової підготовки та інформації  Олександра Шевченка.

Сьогодні у центрі навчається близько 80 осіб. Вчора 9 його учасників мали змогу навчитися стрибати з парашутом на аеродромі Крупське, поблизу Львова.

«Учасники мали можливість зробити свій перший стрибок, перебороти страх та навчитися правильно стрибати з парашутом. Стрибали ми з навчальними парашутами з висоти 800 метрів. Професійні інструктори провели необхідні теоретичні навчання і загалом всі учасники впоралися із завдання та приземлилися куди треба без трам. Це був хороший урок, після якого нас посвятили у парашутисти», – розповідає керівник центру Віталій Мерінов.

Такі навчання будуть проводитися і надалі. Вже наступного тижня відбудуться тактичні заняття по веденню боїв в приміщеннях за участі спецпризначенців, які вже побували на Сході країни. Також, на учасників центру чекають навчання зі скелелазіння.

«Центр проводить навчання з вогневої підготовки, тактичні навчань, надання першої медичної допомоги в складних умовах, які сьогодні розгортаються і на Сході України. У нас тренувалися хлопці, які їхали у зону АТО, маємо надію, що там набуті знання їм пригодилися», – додає Віталій Мерінов

Окрім навчання, у Центрі військової підготовки та інформації Олександра Шевченка допомагають забезпечити всім необхідним бійців, які вирушають у зону ведення бойових дій.

«Тут ми спільно з Олександром Шевченком допомагаємо спорядити бійців. Близько двох тижнів тому, ми одягли і забезпечили необхідним сім бійців», – каже керівник центру.

Стати учасником може кожен бажаючий, потрібно тільки звернутися за адресою: площа Міцкевича 8, кабінет 12. (з 11.00 по 19.00). Сюди ж за допомогою можуть звертатися і хлопці, які вирушають у зону АТО.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...