Жінка, від якої не йдуть

Після хворобливого розставання завжди хочеться зрозуміти – що саме пішло не так, і чому ти залишилася одна? Невже це просто витівки всесвіту, або справа...

Після хворобливого розставання завжди хочеться зрозуміти – що саме пішло не так, і чому ти залишилася одна? Невже це просто витівки всесвіту, або справа все ж у тебе? Звичайно, на запитання «Від якої жінки не йдуть чоловіки?» Немає певної відповіді. Але є ті риси характеру, які сприяють розставань, а саме – ті, хто люблять істерити, скандалити і не хочуть стежити за своєю зовнішністю, мають набагато більше шансів залишитися в підсумку одній. І все ж, що потрібно робити, щоб стати центром всесвіту коханого чоловіка?

 

1. Не варто вести себе так, як ніби на ньому зійшовся клином світ. Незважаючи на те, як сильно ти його любиш. Одна з найбільших помилок – вести себе так, як ніби крім нього не існує більше нічого. Вішаючись на нього, і не бачачи нічого навколо, згодом можна перетворитися на пересічну прихильницю. Ставлячись з повагою і пошаною до захоплень коханого, не варто забувати, що потрібно мати і власні інтереси.
 
2. У першу чергу жінка – берегиня домашнього вогнища. Не варто думати, що це  постійне готування, штопання носок і вишивання хрестиком. Чоловік ніколи не піде з будинку, який міститься в чистоті, де його смачно нагодують і вигладять сорочку.

 

 

3. Та, від якої не йдуть, стає не тільки коханою жінкою, а й другом, опорою і підтримкою по життю.
 
4. А ще вона завжди стежить за собою, не для нього, а для себе – їй подобається добре виглядати, прагнути до кращого. Так, щоб коли коханий запрошував її на побачення, то він відчував, що він – з найкрасивішою жінкою, і вона з ним.

 

 

 

 

 

Категорії
СТАТТІ
Новини
Loading...