Анушкевичус вирішив встановити новий пам’ятник на вулиці Страчених біля входу в готель “Під Темплем”?

Не знайшовши законних підстав для обгрунтування відмови, по питанню розміщення літньої тераси на вулиці Страчених в Івано-Франківську, міський голова Віктор Анушкевичус, схоже, вирішив зробити...

Не знайшовши законних підстав для обгрунтування відмови, по питанню розміщення літньої тераси на вулиці Страчених в Івано-Франківську, міський голова Віктор Анушкевичус, схоже, вирішив зробити “хід конем”, зігравши на патріотичних почуттях вояків УПА.

Про це свідчить заява про початок розробки проекту нового пам’ятника, яку мер зробив вчора на сесії МВК, на прохання ветеранів ОУН-УПА, які попросили змінити пам’ятник на “адекватніший”

Хто нав’язав таку думку Борцям за волю і незалежність України, і чому питання про заміну меморіалу постало лише зараз – здогадатись неважко.

Як і неважко спрогнозувати, що, цілком можливо, що пам’ятник буде розташований таким чином, щоб підприємцю не вдалось зберегти, дозволену законодавством 20-метрову відстань від тераси до нього.

Цілком можливо, що зараз ми стаємо свідками народження нової стратегії боротьби з вільним підприємництвом, і такі меморіальні монументи почнуть з’являтись біля закладів, які належать тим підприємцям, які не підтримують місцеву владу Івано-Франківська.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...