У Франківську безпритульних вчили “Безкорисливої любові”

Спільнота Святого Егідія та молитовна спільнота Голос Марії спільно з управлінням у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради організували...

Спільнота Святого Егідія та молитовна спільнота Голос Марії спільно з управлінням у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради організували для мешканців будинку нічного перебування зустріч на тему: «Безкорислива любов», яка присвячена Дню матері.

Захід розпочався з молитви за мир та любов у сім’ях та Україні.

Після молитви семінаристи Івано-Франківської Духовної Семінарії ім. Св. Йосафата розкрили тему про безкорисливу любов:

“Людина вчиться любові в спільноті сім’ї, а пізніше цю науку може продовжити в спільноті Церкви. Першим кроком до глибшої любові є відкинення власного егоїзму і відкриття іншої людини, її внутрішнього світу. Любов тепер стає піклуванням про іншу особу, вона не шукає вже більше для себе, а, навпаки, шукає радості, добра для коханої людини. Така любов поступово стає готовою на самопожертву”. 

Члени спільноти наголосили на підтримці один одного, заохочували  покращувати стосунки у сім’ях починаючи з себе.

Після зустрічі мешканців будинку нічного  перебування  пригостити благодійною вечерею та надали допомогу одягом і постільною білизною.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...