Руслана розповіла про містику після загибелі Кузьми “Скрябіна”

Співачка Руслана вчора виступила на концерті пам’яті її колеги та друга соліска гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка. Руслана розповіла, що почала помічати містику після його...

Співачка Руслана вчора виступила на концерті пам’яті її колеги та друга соліска гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка. Руслана розповіла, що почала помічати містику після його загибелі.

“Вважайте це містикою, але я свідомо про це говорю. Андрійко був сильний енергетик крім того що він мав шалений успіх у всьому, у житті він був сильний енергетик, і коли його не стало ми почали відчувати дивні речі ,навколо було дуже багато містики. Я можу поділитись особистим враженням. Кажуть на 40-й день душа відходить і заспокоюється, якщо б ви знали Андрія, і на 40-й і 41-й день так “ковбасило”, що я відчувала, що він злиться, що пішов з життя, що злиться на весь світ. Щось він знав більше, ніж він говорив за життя. Але по-всьому видно, що мені Кузьма один тих, кого не замінить ніхто і ніколи, і цей простір заповнити ніколи не можливо. Я хочу, щоб і ви цей простір не заповняли, залишить його так”, – говорить співачка.

Руслана близька з родиною Андрія Кузьменка і як може намагається полегшити їхні страждання.

“Мене вразили слова його доньки на 40 днів. Я не знаю, як вона справляється, мала такого батька, який був біля неї. Я сказала їй: може тато забрав від тебе щось погане тим, що його не стало, може він тебе кармою накрив. Після цього вона трішки заспокоїлася, коли я припустила це, що він її не залишив, а оберіг, укрив їй легше трішки стало, що в цьому є якась причина. Взагалі бережіть своїх близьких і робіть приємне, що можете для них зробити, не відкладайте на потім”, – говорить співачка.

Руслана хоче зробити все, щоб про Кузьму “Скрябіна” пам’ятали завжди.

“Було багато суперечок, коли з’явилась думка про концерт. Я дуже близька з дружиною Андрія Світланою і було трошки дивно, що ще не пройшло сорок днів – почали говорити про це. Але це пов’язане з тим, що люди бояться втратити все що пов’язане з Кузьмою, другий раз ми такого Андрія не будемо мати, він один і неповторний. Все що може нам про нього нагадувати, все за що можна чіплятися за все що буде з ним пов’язане. Мені буде шкода, якщо музиканти не будуть далі працювати, це звичайна солідарність з ним”, – говорить Руслана .

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...