Олександр Шевченко привітав українців із Днем вишиванки

Народний депутат України Олександр Шевченко привітав іванофранківців та усіх українців із Днем вишиванки. Політик зазначив, що у цей день ми єднаємось з нашими предками, творимо єдину у...

Народний депутат України Олександр Шевченко привітав іванофранківців та усіх українців із Днем вишиванки.

Політик зазначив, що у цей день ми єднаємось з нашими предками, творимо єдину у просторі та часі Україну, а також пробажав поступу українцям.

Шановна громадо!
В світлий день Вознесіння ми, українці, одягнули вишиванки. Одягнули знаки нашої приналежності до одного із найдревніших і наймудріших народів світу – українського. Знакам, що вишиті на наших сорочках, десятки тисяч років. Ці знаки духовно єднають нас з нашими прапрадідами – могутніми рільниками, ясновидячими мудрецями, володарями безкраїх просторів Східної Європи. В цей день ми єднаємось з нашими предками, ми творимо нездоланну правічну Україну – єдину у просторі та часі.
Нехай у цей день духовного Вознесіння усі незримі і безсмертні оборонці нашої Вітчизни – від трипільських царів до Героїв Небесної сотні стануть поряд з нами і ми відчуємо себе в єдиному потоці волі, що є УКРАЇНОЮ! 

Вітання і поступу нам!
Слава Україні!

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...