Вкладники з Івано-Франківщини б’ють на сполох

Обурені вкладники однієї із банківських установ намагаються повернути свої “кровні”, проте, як повідомили одному з видань шоковані клієнти, у повернення власних коштів, вони практично...

Обурені вкладники однієї із банківських установ намагаються повернути свої “кровні”, проте, як повідомили одному з видань шоковані клієнти, у повернення власних коштів, вони практично не вірять.

Зокрема клієнт М., який є вкладником ПАТ “Банк Національний Кредит” повідомив, що телефонний зв’язок із колл-центром банку відсутній (як в Івано-Франківську, так і в Центральному офісі), у відділенні ж працівники заявляють, що є імовірність того, що кошти будуть виплачені завтра, проте віри в такі речі, враховуючи тенденцію до банкрутства банківських установ в Укрнаїні за останні місяці, у людей, звісно немає.

Чи стане вищевказана банківська установа черговим “Дельта Банком” покаже час, хоча, хочеться вірити, що це лише тимчасові труднощі чи перебої в роботі операційної системи, оскільки негативу в нашому житті і так вистачає, на відміну від грошей.

 

Джерело

 
Категорії
Життя
Новини
Loading...