Луцькі учні та діти учасників АТО відпочиватимуть на Буковелі

Вихованці луцьких шкіл та учнівських колективів, а також діти учасників антитерористичної операції та мобілізованих цьогоріч відпочиватимуть у Буковелі. Таку можливість діти отримали завдяки благодійному...
Вихованці луцьких шкіл та учнівських колективів, а також діти учасників антитерористичної операції та мобілізованих цьогоріч відпочиватимуть у Буковелі.

Таку можливість діти отримали завдяки благодійному фонду Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», інформує сайт Під прицілом.
Зауважимо, що цей проект, який в першу чергу спрямований на оздоровлення та реабілітацію дітей, Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» традиційно з року в рік організовує ще з 2012 року.
 Усі школярі проживатимуть у комфортабельних будиночках, матимуть багаторазове харчування, братимуть участь у заходах і гуртках та будуьб їздити на різноманітні екскурсії.
 А всі батьки за допомогою мережі Інтернет зможуть у будь-який момент в онлайн режимі побачити де знаходяться їхні діти, оскільки усі юні відпочивальники будуть під пильним наглядом вожатих та відеокамер.
 
Для діток, чиї батьки були задіяні, або ж і досі перебувають у зоні АТО, такий відпочинок надто потрібний, запевняє мама Алла Полікарпова.
 Жінка розповіла, що її чоловік є учасником антитерористичної операції на сході, а їхній син дуже переймався за батька, поки той відстоював Україну перед ворогом.
 «Цей проект дуже необхідний не лише моєму сину, а й іншим дітям, чиї родичі були задіяні в бойових діях. Завдяки фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» ми отримали таку можливість. Тепер мій син зможе відпочити і морально, і фізично, і я сподіваюся що він про все забуде. Якщо буде можливість, то ми хотіли б взяти участь і в інших заходах і проектах від фонду».
 Ще одна лучанка, яку звати Ірина наголосила на тому, що її донька, яка завдяки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», уже вдруге їде на відпочинок буде у повній безпеці, адже усі, хто задіяний у процесі організації відпочинку, дуже відповідально ставляться до своєї роботи.
 
 «Я і моя донька були дуже задоволені й минулого разу, і так само зараз ми радіємо, що Алінка зможе ще раз відпочити. Не знаю чи у Луцьку є ще якісь такі організації, такі як благодійний фонд «Новий Луцьк», які так багато роблять для лучан. Ви знаєте, я свою дитину не боюся відпускати і я за неї спокійна».
 За період існування цього проекту благодійного фонду Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» на курорті Буковель уже оздоровилося понад 5 000 дітей. Цьогоріч до табору поїдуть 300 маленьких лучан.
 Разом з тим керівники фонду проанонсували новий патріотичний фотопроект. Усі бажаючі зможуть взяти у ньому участь. Для цього необхідно просто завантажити фото на тему «Як я люблю Україну» на офіційний сайт або сторінку фонду у соцмережі.
Категорії
Життя
Новини
Loading...