5-6 червня в Івано-Франківську відбудеться екологічний фестиваль EcoLifeStyle

EcoLifeStyle – таку назву отримав фестиваль, який на початку червня проведуть в Івано-Франківську еко-активісти в співпраці з багатьма партнерами: міською владою (зокрема, Управління економічного...

EcoLifeStyle – таку назву отримав фестиваль, який на початку червня проведуть в Івано-Франківську еко-активісти в співпраці з багатьма партнерами: міською владою (зокрема, Управління економічного та інтеграційного розвитку), різноманітними громадськими організаціями, місцевим бізнесом та волонтерами.

Вагомою була підтримка фестивалю проектом “Дай старт молодим”, організатором якого виступили ОТБ «Галичина» та піар-агенція «PR-Energy. Організаційним осередком «фесту» EcoLifeStyle є інженерно-екологічний інститут ІФНТУНГ. Більш детальну інформацію можна отримати від учасників ініціативної групи.

ЕКОЛОГІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ EcoLifeStyle В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

Ecolifestyle – це еко-фестиваль в Івано-Франківську, який пройде 5-го (початок о 17.00) та 6-го червня

(почток об 11.00) 2015 р.. Місце проведення – Вічевий майдан. У програмі:

– конкурси для дітей та дорослих

– виставка еко-технологій (спеціальний гість – київська еко-команда Zelenew

(http://vk.com/club78034804; https://www.facebook.com/Zelenew ))

– майстер-класи

– танцювальний флешмоб

– фрі-маркет «Речі до речі»

– виступи музичних гуртів

– велопарад

– фотовиставка

– презентації в анти-кафе «Stantsiya»

Приходь! Дізнавайся! Дій!

Основна мета проекту – формування екологічної свідомості мешканців м. Івано-Франківськ (зокрема, дітей та молоді) та популяризація еко-стилю життя (як то, роздільне сортування сміття, дбайливе ставлення до природи, розумне використання ресурсів).

Організаторам фестивалю для проведення цієї події вже вдалося об’єднати владу, освіту, бізнес та громадські організації Івано-Франківська, які діятимуть як єдиний організм. Ініціативна група та еко- активісти сподіваються, що згодом до екологічної теми долучиться набагато більше франківців, адже саме такі заходи допомагають донести ідею, знайти та об’єднати однодумців.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...