Чемпіон світу хоче розбагатіти завдяки бою з Ломаченком

Британець Лі Селбі кинув виклик українському боксеру, олімпійському чемпіону та чемпіону світу за версією WBO Василю Ломаченку Селбі, який нещодавно став чемпіоном світу за версією...

Британець Лі Селбі кинув виклик українському боксеру, олімпійському чемпіону та чемпіону світу за версією WBO Василю Ломаченку

Селбі, який нещодавно став чемпіоном світу за версією Міжнародної федерації боксу (IBF), заявив, що має намір побити Василя Ломаченка, поввідомляє Еспресо.TV з посиланням на boxingnewsonline.net.

“Я запитав у Егіса Клімаса – менеджера Градовича, який також працює з Ломаченком, – у тебе є ще один хлопець, якого мені потрібно побити? Хто? Ломаченко? Він відповів – так. Що ж, бій з ним принесе мені багато грошей”, – розповів Селбі.

Зазначимо, британець минулої суботи нокаутував у Лондоні росіянина Євгена Градовича та відібрав у нього титул чемпіона світу у напівлегкій вазі (до 57,2 кг).

Нагадаємо, що Василь Ломаченко є чемпіоном світу у напівлегкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації. Українець неодноразово заявляв, що його головною метою є об’єднання титулів у своїй категорії.

Категорії
Життя
Новини
Loading...