Чому вам пора розлучитися?

Люди люблять тягнути «кота за хвіст» і давати тисячі шансів відносинам, які давно приречені. Ми з’ясували, за якими ознаками розлучатися потрібно негайно. 1. Тому...

Люди люблять тягнути «кота за хвіст» і давати тисячі шансів відносинам, які давно приречені. Ми з’ясували, за якими ознаками розлучатися потрібно негайно.

1. Тому що ваш / а партнер / ша вимагає віддатися йому цілком і повністю. Це навіть не ревнощі, це патологія. Коли вас душать вигуками на кшталт: «Ти що, подивився на іншу?», «Ти любиш своїх друзів більше, ніж мене!», «Навіщо тобі порно ?!», то вам пора збирати речі.
 
2. Коли вас принижують і змушують почувати гірше, ніж ви є. Це, можливо, мало бути першим пунктом. Залишатися потрібно лише з тим, хто надихає вас на краще, хто робить вас краще з кожним днем.
 
3. Коли ви не вмієте вирішувати конфлікти. Сваряться все, але не всі вміють це робити правильно. Якщо ваша проблема виростає в щось глобальне, і ви по два місяці не розмовляєте, то краще не витрачати свій час взагалі, тому що об’єктивно і точно – краще не буде.
 
4. Коли немає хорошого сексу. Навіть в інтимному питанні, навіть у ідеальних пар не завжди все буває добре і прекрасно, і це цілком нормально. Але коли стабільно ви не отримуєте задоволення, імітуєте оргазм, і немає ніяких передумов до поліпшення ситуації, то справа погано. І думка про те, що секс не важливий, головне – душа і любов – повна нісенітниця. У перші років 15 відносин – секс точно грає одну з найважливіших ролей.
 
5. Коли різняться погляди на подальше життя. Ви хочете дітей, а ваш / а партнер / ша – ні. Розходитися в цьому випадку потрібно відразу, так як компромісу ви тут навряд чи досягнете.

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...