Руслана Лижичко виступить з концертом в Італії

Співачка та громадський діяч Руслана Лижичко заспівала гімн України на прийомі Посольства Італії з нагоди 69-ї річниці визволення від монархії. «Для мене було великою...

Співачка та громадський діяч Руслана Лижичко заспівала гімн України на прийомі Посольства Італії з нагоди 69-ї річниці визволення від монархії.

«Для мене було великою честю запрошення Посла Італії Фабріціо Романо виконати гімн України на офіційному прийомі з нагоди 69-ї річниці проголошення Республіки. Я виконала рок-версію гімну України. Гімн Італії виконав Київський ансамбль «Бароко», яким диригувала дружина Посла Нансі Мілезіс Романо. Я була приємно вражена, що пан Посол виголосив свою промову спочатку італійською, а потім і українською мовою. Я у свою чергу також привітала Посла кількома італійськими словами. Прийом був дуже теплим, вишуканим та інтелігентним. Мені би хотілося висловити свою глибоку подяку пану Послу за таку атмосферу, а особливо за слова, які він сказав наприкінці своєї промови: «Україна завжди може розраховувати на підтримку Італії». Я знаю, що в Італії величезна українська громада. Ми вже намітили кілька спільних проектів з Італією. 21 червня у мене буде концерт в Мілані», – розповіла Руслана.

 
Наразі Руслана активно взаємодіє з українськими громадами по всьому світу. За словами співачки, зараз як ніколи потрібні такі зустрічі, оскільки, в українців з’являється унікальна властивість бути разом, українцям потрібні масові заходи, коли ми можемо відчути, що у нас спільні погляди на Україну і одні цілі.
 
Нагадаємо, що рок-версію гімну України Руслана записала спеціально для виступу перед боєм Володимира Кличко з Брайантом Дженнінгсом у Madison Square Garden в Нью-Йорку.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...