Гороскоп на сьогодні 17 червня 2015 для всіх знаків Зодіаку

Не чиніть опір бажанню одним махом розібратися з проблемами і справами, які обтяжували вас вже давно. День дійсно хороший для того, щоб довести до...

Не чиніть опір бажанню одним махом розібратися з проблемами і справами, які обтяжували вас вже давно. День дійсно хороший для того, щоб довести до кінця раніше розпочате.

Зірки дарують вам енергію і активність.

Овен 
Найкраще Овну взятися за давно назрілі домашні справи, які відкладалися до кращих часів. Вважайте, що ці «кращі часи» вже настали! Зірки схиляють Овна діяти швидко, чітко і ефективно. Можна, наприклад, нарешті взятися за нескінченно відкладений ремонт або хоча б зробити в квартирі давно заплановану перестановку.

Телець Телець може знайти масу застосувань своїм різноманітним талантам. Справи в цей день будуть вдаватися йому значно легше звичайного, а знайдені рішення – відрізнятися дотепністю, простотою і ефективністю. А от у спілкуванні з оточуючими Тельцю не завадить стежити за своєю мовою, оскільки наслідки його дотепних зауважень можуть доставити неприємності не тільки оточуючим, але і йому самому.

Близнюки 
Близнюкам не заважає як слід зайнятися своєю бухгалтерією, і це відноситься не стільки до роботи, скільки до свого власного гаманця. Близнюки зможуть остаточно переконатися в тому, що гроші люблять рахунок. Розумний розподіл коштів дозволить їм викроїти гроші на бажані покупки і разом з тим уникнути зовсім вже непотрібних витрат.

Рак 
Для Раків актуально пам’ятати, що зі словами треба бути обережніше. Невгамовне прагнення до щирості, яке буде охоплювати Раків в цей день, можливо, і гідно поваги, але бути може, вам все-таки не варто різати в очі оточуючим правду-матку? Як би потім не довелося пошкодувати про це. Та й легко помилитися.

Лев 
Життя буде чекати від Лева рішучості і чіткості, а от сам Лев цих якостей в собі як раз відчувати і не буде. Принаймні, всього цього йому буде дуже не вистачати. Необхідність приймати в цей день будь-які рішення буде дратувати й гнітити Лева. З цієї причини на середу краще не будуйте ніяких серйозних планів і, по можливості, відкладіть на потім.

Діва 
Діва може на повному серйозі захопитися якимись фантастичними ідеями та планами. Дещо з цих задумів, можливо, виявиться цікавим. Але в цілому Діві дуже не заважає бути трохи реалістичніше. Не дуже захоплюйтеся фантазіями, а тим більше – складними схемами. Виберіть що-небудь простіше, і буде вам щастя!

Терези 
Терезам не завадить розгребти завали в особистих справах. Вам потрібно все гарненько обдумати, без жалю відкинувши те, від чого не видно перспектив. І навпаки – поставити на перший план ті проекти, де шанси домогтися успіху максимальні. Цим справам Терезам і потрібно присвятити день. Головне, не ускладнювати ситуацію: секрет вашого успіху – в рішучості і простоті.

Скорпіон 
У Скорпіона є непогана можливість реалізувати якісь зі своїх екстравагантних задумів. Ну, а якщо таких задумів у Скорпіона немає, саме час їх отримати з тим, щоб спробувати швиденько втілити в життя. Не факт, звичайно, що все пройде ідеально гладко, але шансів на успіх у таких справах набагато більше звичайного!

Стрілець 
Якщо з самого ранку з вух Стрільця почне йти пар, не лякайтеся – це від надлишку енергії. Активність Стрільця в цей день буде так висока, що він зможе якщо і не звернути гори, то хоча б не залишати недороблених справ. У Стрільця на весь зріст прокинеться ще одна небезкорисна якість: рішучість у думках і вчинках. А ось тактовність у цей день, навпаки, міцно засне.

Козеріг 
Обставини будуть раз за разом підганяти і квапити Козерога. Весь день обіцяє пройти в різноманітних клопотах і турботах. Втім, здебільшого клопоти обіцяють бути позитивними, і зусилля Козерога не пропадуть даремно. А от щодо того, щоб розслабитися і зайнятися собою – такий шанс Козерогові випаде тільки ближче до вечора.

Водолій 
Ніщо не буде виходити у Водолія краще, ніж питання, пов’язані з організацією і плануванням. Плани, складені в цей день, будуть відрізнятися простотою і ефективністю. Жодна деталь не вислизне від уваги Водолія! Єдине, чого йому слід уникати, так це зайвої прискіпливості. Навіть невелика недбалість може викликати у Водолія якщо і не бурю, то, як мінімум, бажання побурчати.

Риби 
Риби будуть страждати не стільки від нестачі дипломатичності, скільки від повної її відсутності. В їх судженнях то і справа буде прослизати нещадна різкість. І неважливо, що критичну думку Риб буде обґрунтовано, а слова переконливі. Про самолюбстві оточуючих забувати все-таки теж не варто, інакше день може пройти в нескінченних (і абсолютно безглуздих) конфлікти.

Джерело: УкрМедіа

Категорії
Життя
Новини
Loading...