Домовленість Анушкевичуса з перевізниками про безкоштовний проїзд міліціонерів обурив франківців

Хвилю обурення викликала домовленість Віктора Анушкевичуса та перевізників міста про безкоштовний проїзд у маршрутках дільничим інспекторам міліції.   Міський голова та перевізники міста домовились...

Хвилю обурення викликала домовленість Віктора Анушкевичуса та перевізників міста про безкоштовний проїзд у маршрутках дільничим інспекторам міліції.

 

Міський голова та перевізники міста домовились про безкоштовні перевезення дільничих інспекторів міліції.

В спільноті Комуналка ІФ в мережі Фейсбук громадські активісти та жителі міста поділилися своїми міркуваннями з приводу такого рішення.

“Нехай на велосипедах їздять, а то “невигідно їм зі своєї кишені…”. Іншим містянам що, вигідно в цьому “транспорті” їздити?”, – пише Максим Сич.

“Тут навіть не в тому питання, ну гаразд, по службі – нехай. А як тепер контролювати чи він їде у службовий час чи везе дівку в сауну?”, – пише Любко Тор.

“Я у розпачі, це просто цирк на дроті. “Анушкевичус: за численні порушення збираю всіх перевізників до себе завтра”. “Добридень панове, ви порушували, тепер возіть міліцію безкоштовно”, – пише Андрій Черніков і додає, – це неповага до органів правопорядку. У нас має бути нова поліція. Вона має мати 4 гривні на проїзд, 50 гривень на сніданок, ну і має мати гроші”.

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...