Депутати Івано-Франківської облради обурилися, що їх не транслює телебачення

26 червня розпочала свою роботу 37-а сесія Івано-Франкіської обласної ради. Головував на ній Василь Скрипничук, проте згодом він покинув засідання і головувати на ній...

26 червня розпочала свою роботу 37-а сесія Івано-Франкіської обласної ради. Головував на ній Василь Скрипничук, проте згодом він покинув засідання і головувати на ній залишився його заступник Левицький.

ОТБ “Галичина” транслювало сесію в прямому ефірі. Проте згодом оператори забрали камери, а техніки почали змотувати кабелі.

Манолій Піцуляк обурився: “А куди це поділось телебачення? Ми ж працюємо відкрито! У нас сесія, врешті-решт!”. Проте головуючий Олександр Левицький заступився за операторів. “Доброго по трошки. У них є й інша робота”, – запевнив заступниг голови облради.

Проте Ярослав Ткачівський підтримав свого колегу. “Наші виборці мають знати, що ми тут не байдикуємо. Пропоную проголосувати, аби завергшити роботу сесії”, – виступив Ткачівський. 24 депутати проголосцували “за”, двоє виступили проти.

“Перше пленарне засідання 37 сесії завершено. Боже вам помагай, дай Бог здоров’я!”, – підсумував заступник голови облради Ярослав Левицький.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...