20-річний львів’янин підкорив світовий подіум

20-річний львів’янин Дмитро Лебедєв підкорив подіум на Міланському Тижні моди, хлопець розповів, як йому вдалося потрапити у світову модну індустрії у передачі “Світське життя”...

20-річний львів’янин Дмитро Лебедєв підкорив подіум на Міланському Тижні моди, хлопець розповів, як йому вдалося потрапити у світову модну індустрії у передачі “Світське життя” на телеканалі 1+1.

“Мене знайшли на пляжі Барселони, я не намагався зайти у світ моделей, мене знайшли і послали до директора агенції”, – говорить Дмитро Лебедєв.

Хлопець приїхав до Барселоні з батьками і мав далекоглядні плани.

“Я збирався вступити на університет на економіста, але мене побачили і покликали у агенство, сказали: ти маєш бути моделлю, тут не має часу вчитися, навчання може почекати, а все має бути зараз”, – говорить Дмитро Лебедєв.

Хлопець розповідає, що якщо був би зараз у Львові, то пішов би служити і взагалі, він не переносить образ з модної індустрії у своєї життя і залишається звичайним хлопцем.

“Це все мейк-ап тільки для роботи, коли виходжу на вулиці, я без мейкапа, сумую за друзями та коханою. Вона росіянка, живе зі мною в Іспанії. Любов не залежить від політичних справ”, – говорить Дмитро Лебедєв.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...