Онкохворий 20-річний франківець потребує допомоги

Родина важкохворого 20-річного хлопця просить допомогти зібрати кошти на пересадку кісткового мозку. “Друзі, от уже пройшов місяць з початку збору коштів на лікування Володі....

Родина важкохворого 20-річного хлопця просить допомогти зібрати кошти на пересадку кісткового мозку.

“Друзі, от уже пройшов місяць з початку збору коштів на лікування Володі. За цей час вдалося зібрати близько 21 тис. євро(525 тис. грн.). Дякуємо всім хто долучився, допоміг і не залишився осторонь нашої біди.
Клініка в республіці Польща готова прийняти Володю. Лікування має проходити у кілька етапів: курси хіміотерапії для отримання стійкої ремісії, підготовка до трансплантації сама трансплантація і подальша реабілітація
Для того щоб розпочати проходження курсів високодозної хіміотерапії ми повинні оплатити на початок – 25 тис. євро (625 тис грн..) + 3 тис. євро (75 тис. грн.) на обстеження Володі і типування сестер Тані і Наталі (визначення хто може бути донором для трансплантації).
Станом на сьогодні Нам не вистачає 7 тис. євро(175тис. грн.), щоб розпочати лікування за кордоном.
Просимо допомогти зібрати суму яка не вистачає для оплати. Будь-яка посильна для вас сума – це безцінний вклад у здоров’я Володі у його повноцінне здорове майбутнє.
Немає часу чекати… хвороба не має вихідних, канікул і підходящих моментів. Вона не спить. Нам треба встигнути врятувати життя”.

Реквізити для допомоги:
ПриватБанк № 5168 7572 4566 0164 (Каленіченко Ганна Степанівна)
тел. 0661050504 (сестра Тетяна)

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...