Активіст показав неякісний ремонт франківських доріг (фото)

Дорожники бадьоро рапортують про проведення вибівкового капремонту вул. Кисилевської. Так, вже виконано: влаштування нижнього та верхнього шарів асфальтобетонного покриття площею – 6960 м2; влаштовано...

Дорожники бадьоро рапортують про проведення вибівкового капремонту вул. Кисилевської. Так, вже виконано: влаштування нижнього та верхнього шарів асфальтобетонного покриття площею – 6960 м2; влаштовано покриття тротуару із плитки ФЕМ – 2354 м2 (із – 2480 м2).

За їх словами по об’єкту залишилося завершити тротуар, заасфальтувати заїзні кишені, встановити дорожні знаки та виконати розмітку.

Ремонт доріг без контролю - гроші на вітер?

Небайдужий франківець вирішив наочно продемонструвати якість ремонту вул. Кисилевської.

Ремонт доріг без контролю - гроші на вітер?

“Не знаю як в області, але в франківську я не бачив громадського контролю. Таке враження, що не те що громадського, а, що ні внутрішнього, ні з боку замовника техконтролю теж немає. Вирішив я наочно показати те, що бачу я. Це фото піднятого люку на вул. Кисілевської, який за ще совковими нормами по висоті з дорожнім полотном може не співпадати макс. до 1 см. Де тут один сантиметр і чи його хтось міряв я не знаю, але на фото все можете оцінити самі. Завжди коли я бачу такі ремонти в мене виникає питання, скільки додаткового фінансування потрібно щоб ставити люки і зливні решітки в рівень з дорогою ?? P.S. “нероблені” люки і решітки я навіть не фотографував, там взагалі жах, якщо взяти в руки рівень з лінійкою і відкрити ДБН”, – прокоментував Виктор Викторенко фото, на яких можно побачити “якість” ремонту вулиці.

Ремонт доріг без контролю - гроші на вітер?

Ремонт доріг без контролю - гроші на вітер?

Ремонт доріг без контролю - гроші на вітер?

Джерело

Фото: Виктор Викторенко

Категорії
Життя
Новини
Loading...