Гончарук: сьогодні на Прикарпатті розпочнуться ремонт дороги на Львів

Сьогодні в Івано-Франківській ОДА відбувається нарада щодо будівництва ремонту і стану доріг в області. На нараді присутні народні депутати України, голови райрад, передає кореспондент Фіртки....

Сьогодні в Івано-Франківській ОДА відбувається нарада щодо будівництва ремонту і стану доріг в області.

На нараді присутні народні депутати України, голови райрад, передає кореспондент Фіртки.

Як відзначив голова ІФ ОДА Олег Гончарук, дороги в області слід ремонтувати терміново. Якщо буде нормальна дорога, то в область заїде як мінімум 4 мільйона туристів.

Вони повинні десь спати, вживати їжу. Для того, щоб це відбулось потрібно перейти від розмов до конкретних справ. До прикладу сьогодні у львівській області уже розпочаті роботи на дорозі Н9. На території нашої області сьогодні розпочнуться роботи в районі селі Більшівці. Ми повинні продемонструвати свою готовність влади організвати належним чином виконання робіт. Забезпечити контроль і прийняти активну участь у цьому процесі. Згідно постанови Кабінету Мінстірів 10% коштів з 4мільйонів. Дя того, щоб ми мали підстави звертатись за до фінансуванням ми повинні зрозуміти що дороги є пріоритетні. Чи ми це розуміємо і що ми для цього зробили“, – відзначив Олег Гончарук.

За словами голови ІФ ОДА, сьогодні стоїть відповідальність перед владою.

Проте на сьогодні не всі ми до кінця усвідомлюємо, що це наш шанс дати імпульс розвитку дорожньої галузі, інфраструктури області“, – відзаначив очільник області.

В Івано-Франківській області реконструкція дороги Львів-Івано-Франківськ має відбутись на 78-ми кілометрах дороги.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...