В Івано-Франківську ремонтують дороги та тротуари без чайника зі смолою

В Івано-Франківську триває капітальний та поточний ремонт доріг, тротуарів та прибудинкових територій. Протягом липня Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку (підрядна організація КП «ДРЕУ»)...
В Івано-Франківську триває капітальний та поточний ремонт доріг, тротуарів та прибудинкових територій.

Протягом липня Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку (підрядна організація КП «ДРЕУ») проводиться ямковий ремонт вулиць міста за допомогою повітряно-струменевої машини MADрatcher. Про це повідомив директор Департаменту Михайло Смушак.

За його словами, виконано ямковий ремонт на наступних вулицях:

– вул. Івасюка – 6 м2;

– вул. Миру – 74 м2;

– вул. Надрічна – 147 м2;

– вул. Сагайдачного – 10 м2;

– вул. Вовчинецька – 129 м2;

– вул. Бандери – 15 м2;

– вул. Привокзальна – 45 м2;

– вул. Коновальця – 104 м2.

Таким чином, поточний ремонт, у відповідності до попередньо укладеної угоди, завершено.

Триває також вибірковий капітальний ремонт доріг та міжбудинкових проїздів. Так, в липні Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку виконано наступні роботи:

– завершено вибірковий капітальний ремонт вул. Волошина;

– завершено вибірковий капітальний ремонт прибудинкової території на вул. Заклинських, 13 (в межах бюджетних призначень);

– завершено влаштування острівців безпеки на вул. Івасюка в кількості 4 шт.;

– завершено вибірковий капітальний ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій біля житлових будинків №167 корпус 1-3 на вул. Гетьмана Мазепи та № 126,128,130 на вул. Галицькій;

– проводиться вибірковий капітальний ремонт міжбудинкових територій біля житлових будинків № 15,17,19 на вул. Тролейбусній та № 8 на вул. Хіміків.

Загалом, у цьому році заплановано виконати ремонт міжбудинкових проїздів на 33 об’єктах.

Також проводиться влаштування тротуарів на вул. Пасічній та вул. Української Дивізії.

Крім того, в липні проводився вибірковий капітальний ремонт вул. Манюха, вул. Ак. Сахарова та вул. Вірменської. Найближчим часом роботи з капітального ремонту вищевказаних вулиць будуть завершені.

На минулому тижні, Департаментом були укладені угоди на вибірковий капітальний ремонт міжбудинкових проїздів біля будинків № 1,3,5 на Північному Бульварі; № 48 корпус 2, 3 на вул. Гната Хоткевича; № 30-32 на вул. Надвірнянській; № 59-65 на вул. Бельведерській; № 1-3 на вул. Ленкавського; № 44 корпус 3-4-5 та № 46 корпус 1-2 на вул. Гната Хоткевича.

Роботи з вибіркового капітального ремонту вищевказаних проїздів планується виконати протягом наступного місяця.

Також проводяться роботи з влаштування заїзних кишень на вул. Є Коновальця, які буде завершено до 24 серпня.

Довідково: MADPATCHER – це сучасна керована комп’ютером машина для ямкового ремонту доріг струменево – ін’єкційним методом. Вона служить для закладення ям та інших пошкоджень на дорозі сумішшю щебеню та бітумної емульсії без попереднього приготування.

Категорії
Життя
Новини
Loading...