ФРАНКІВСЬКІ ДИЗАЙНЕРИ ЛЄНА ВАСЕНКО ТА ЛЮБЦЯ ЧЕРНІКОВА ПРЕДСТАВЛЯТЬ СВОЇ КОЛЕКЦІЇ У САКРАМЕНТО

У Сакраменто, Каліфорнія, 22 серпня відбудеться четвертий показ брендового українського одягу ручної роботи від сучасних українських дизайнерів.    Ukrainian Fashion Show проходитиме в рамках...

У Сакраменто, Каліфорнія, 22 серпня відбудеться четвертий показ брендового українського одягу ручної роботи від сучасних українських дизайнерів. 

 

Ukrainian Fashion Show проходитиме в рамках найбільшого на теренах США українського фестивалю “Together for Peace”, повідомляє UaModna.

Серед дизайнерів, представлених на українському фестивалі “Together for Peace”, будуть такі відомі імена як Лєна Васенко та Любця Чернікова зі своїми етно-колекціями, вишиванки від бренду “Вільні люди” та бернд “Синій льон”.

Подія відбудеться завдяки організації “Ukraine Relief” і має на меті об’єднати людей, підприємства та організації з усього світу, аби забезпечити підтримку для України під час війни.

Організатори кажуть, що хочуть познайомити гостей з українськими звичаями і традиціями, нашою культурою, підвищити поінформованість про те, що зараз відбувається в Україні, та дати можливість всім бажаючим приєднатися до підтримки і молитви за колись мирну країну. Мета фестивалю – об’єднати людей у прагненні допомогти тим, хто постраждав від війни: фінансово, емоційно і духовно.

В програмі фестивалю: ігри, конкурси, розваги для дітей і дорослих різного віку, виступи громадських та політичних діячів з України та Сполучених Штатів, страви української кухні, національні ремесла, концерт християнської та української пісні, спортивні змагання та багато іншого.

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...