В Івано-Франківську одні дороги ремонтують щороку, а інші просто ігнорують (див. відео)

 Івано-Франківську активно взялись за ремонт доріг.    Деякі вулиці навіть щороку, як до прикладу вул. Вагилевича – минулого року відремонтували комплексно цілу вулицю, цього...

 Івано-Франківську активно взялись за ремонт доріг.

 

 Деякі вулиці навіть щороку, як до прикладу вул. Вагилевича – минулого року відремонтували комплексно цілу вулицю, цього ж року зняли минулорічний асфальт – та простелили новий. Цікавим є той факт, що в той час, коли ще вулиця не була готова до експлуатації, збоку вже стояв намет ВО “Свобода” з надписом “Обіцяли відремонтувати вул.Вагилевича – зробили”. Кому вони що там обіцяли невідомо, також невідомо звідки в бюджеті зайві кошти для того щоб кожного року комплексно асфальтувати одну й ту ж саму вулицю? Де логіка? Як видно з безлічі біг-бордів та більшості в міськраді за ці ремонти відповідальні депутати з ВО “Свобода”. Чому вони кинулись саме перед виборами проводити ці роботи, чому раніше не робили? Чому за їхній піар мають платити громадяни міста? З такими запитаннями до наших чиновників звернулась активістка ГО “Голос” Анжеліка Яровата, яка вирішила нашим “сліпим” керівникам Івано-Франківська показати одну вулицю в жахливому стані в центральній частині міста, яку не ремонтували ще за часів Незалежності!

Вул.Тичини – могла б стати ефективною центральною вулицею з двохстороннім рухом, за допомогою якої можна “розгрузити” від заторів центр хоч трохи, цією вулицею їздить щодня велика кількість маршрутних автобусів. Але чомусь місцеві чиновники на неї не звертають уваги, мабуть тому, що далеко від Адміністрації, та їхніх будинків – тому і не роблять.

Саме це і змусило активістів Громадської організації “Голос” звернути на вул.Тичини увагу наших чиновників, адже це дурість та повне безглуздя викидати бюджетні кошти на одну дорогу щорічно – а іншу просто ігнорувати, за це мабуть потрібно “подякувати” депутатам з ВО “Свобода”.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...