“Це війна! А ви – чоловіки”, – комбат з Прикарпаття звернувся до тих, хто уникає мобілізації

Комбат з позивним Смерч, родом з Тлумацького району звернувся до тих, хто тікають від військоматів. Далі подаємо звернення без змін. Я хотів би звернутися...

Комбат з позивним Смерч, родом з Тлумацького району звернувся до тих, хто тікають від військоматів. Далі подаємо звернення без змін.

Я хотів би звернутися до тих, хто й досі не розуміє, що коїться там – на Сході!

До тих, хто тікають з країни, не беруть повістку, розбігаються, коли тільки помітили військового! Кожен день ви маєте можливість бачити своїх дружин та дітей, ночувати вдома, митися, їсти смачну домашню їжу і пити чисту воду!

А на передовій в цей час хлопці спиняють натиск ворога, терплять спеку, негоду , щоденні обстріли та ризикують своїм життям заради того, щоб життя ваше, шановні краяни, і надалі було таким безтурботним! У моєму батальйоні є хлопці, які тут вже більше півроку і не бачили своїх дружин, не можуть обійняти своїх дітей! Бо немає тих, хто приїде на ротацію! Бо у нас, в нашій шанованій і «Богом даній Україні» (як люблять повторювати псевдопатріоти), є тільки ГАСЛА!

Знайте, зараз настав час довести, хто дійсно відданий своїй країні! Такі люди нині на фронті! А ви – просто відноситеся до числа тих, хто звик шукати винних будь-де: у військкоматі, у теперішній владі! Запам’ятайте: влада ніколи не буде такою, щоб вас влаштувала! НІКОЛИ! Якщо сам не почнеш зміни сьогодні з себе, то ти приречений жалюгідно нити все життя! Подивіться новини, почитайте статті в Інтернеті про події на війні! Скільки загиблих! Поранених! Скільки скалічених доль! І якщо у вас досі не пробудилась совість, то позичте спідниці у дружин і не ганьбіть чоловічий рід! Якщо ми не будемо об’єднані спільною метою – подолати ворога, то, не дай Боже, ми вже ніколи не зможемо заспівати «Ще не вмерла України…», і одягти гордо вишиванку! Для когось це справжнє жахіття. А вам, мені здається, все одно! Вивчите новий гімн, нову мову! Зректися України вам буде не важко. Проте тоді ви ніколи не спасетеся від мого презирства, від презирства тисяч солдат, які зараз зі мною на фронті ! Знайте, історія повернеться так, що ваші діти, онуки дізнаються про подвиги сучасних героїв. І коли прозвучить питання: «Тату! Діду! А де був тоді ти?» Не злукавте, а скажіть правду: «Я ховався!»

Це не АТО! Це ВІЙНА! А ви – ЧОЛОВІКИ! Сподіваюсь, ви знаєте , що це насправді означає!

Одне добре, що істинних Патріотів все ж більше, ніж Легкодухів!

Слава Україні!»

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...