Матері жертв “стоматолога-різника” дали свідчення у суді та вимагають для вбивці довічного ув’язнення. ВІДЕО

В Івано-Франківському міському суді триває розгляд справи Ігоря Вуйціва, відомого як «стоматолог-різник». Цього разу свідчення давали матері двох вбитих чоловіків – Галина Струтинська та...

В Івано-Франківському міському суді триває розгляд справи Ігоря Вуйціва, відомого як «стоматолог-різник». Цього разу свідчення давали матері двох вбитих чоловіків – Галина Струтинська та Лариса Кучерак. Мати першої жертви – Ігоря Струтинського, розповідає, що син товаришував з підсудним впродовж двох років. Однак 6 вересня він зник, і останнім, хто його бачив, був Вуйців. 

 

“Я подзвонила до Вуйціва. Він взяв трубку і сказав, що так, заходив після роботи. Дзвонив кудись, хотів поїхати, позичив в мене 50 гривень. Мабуть, на таксі. Казав, що хоче повіситись. Я кажу: ну ви його відговорили від того? Так, я переконав, що не треба”, — розповіла у судіГалина Струтинська.

Жінка зазначає: син завжди був життєрадісним, не зважаючи на певні проблеми. Мав плани на життя, хотів виїхати закордон, щоб допомогти рідним, йдеться у сюжеті “3 студії”,інформують ”Вікна”.

“У нього були, трохи були борги. Там 10 тисяч було і там. Бо в нього був такий знайомий, що попросив його взяти кредит на себе. Він взяв, а той втік. Ну і там банк нарахував відсотки по тому кредиту, в нього були борги. В мене хвороба, дитині треба було помагати. Він хотів виїхати будь-яким способом закордон. Шукав можливість… В нього були плани на життя! Ніколи не чула від нього ні про яке самогубство”, —  наголошує Галина Струтинська.

Син Лариси Кучерак Антон зник 4 жовтня. Жінка одразу забила на сполох – написала заяву в міліцію, самостійно зайнялась пошуками. Згодом їй зателефонував знайомий, який порадив звернути увагу на Ігоря Вуйціва та його дівчину – Юлію Бойко, адже раніше там уже зникла одна людина.

“Це була середа 8, може 9, дуже пізно. З своїми знайомими я пішла до Вуйціва додому. Не додому, а в кабінет. Ми довго стукали… Це мабуть було вже десь біля 12 години ночі. Підійшов до дверей Ігор. Я сказала, що я Антона мама, що шукаю Антона. Він відповів, що Ви хочете, я нічого не знаю, при чому я до Вашого Антона? — пригадує потерпіла.

Нагадаємо, Ігоря Вуйціва звинувачують у вбивстві Ігоря Струтинського та Антона Кучерака, а також у вирощуванні наркотичних рослин. Після наради суд вирішив залишити «стоматолога-різника» під вартою ще на два місяці. Матері вбитих вимагають для підсудного довічного ув’язнення, а також відшкодування матеріальних втрат.

 

ДЖЕРЕЛО

 

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...