Відродимо футбол на Прикарпатті

В Івано-Франківській області вже понад 2 роки, як не має професійного футболу.  Стадіони напівпорожні, футболісти роз’їхалися на заробітки, або очікують кращих часів, виступаючи на...

В Івано-Франківській області вже понад 2 роки, як не має професійного футболу.  Стадіони напівпорожні, футболісти роз’їхалися на заробітки, або очікують кращих часів,

виступаючи на аматорському рівні. Діти вже й не пам’ятають, що такі міста, як Івано-Франківськ, Коломия, Калуш, Долина, Бурштин, Тисмениця, Рогатин свого часу були представлені на всеукраїнські арені.

В липні місяці цього року повинен пройти відбірковий турнір  між збірними командами областей нашої країни за право представляти Україну в своєрідному чемпіонаті Європи серед аматорів –  Кубку Регіонів УЄФА. Потрібно сформувати збірну команду Івано-Франківської області та гідно представити  наш край у цих змаганнях. Можливо з цього і розпочнеться відродження славних традицій футболу на Прикарпатті.

«Ініціативна група з відродження професійного футболу на Прикарпатті» за підтримки ІФФФ та футбольних клубів області проводить збір коштів з метою фінансування збірної Івано-Франківщини  для її участі у відбірковому турнірі до «Кубку Регіонів УЄФА», який пройде в липні 2014 року. Зробіть свій внесок в цю благородну справу і Великий футбол повернеться в наш край!

Загальний кошторис проекту становить 100 000 гривень. Частину з яких ми хочемо залучити через Спільнокошт, а іншу через меценатів та спонсорів.

Вже у найближчому майбутньому на основі цієї збірної ми хочемо відродити професійний футбол на Прикарпатті. Якщо Ви справді любите гру мільйонів і це для Вас не пусті слова – приєднуєтесь до нас та станьте частинкою історії!

Категорії
Життя
Новини
Loading...