Франківська молодь подає документ для вступу в нову поліцію (фоторепортаж)

На Прикарпатті розпочався набір у патрульну поліцію. Хто уже подав анкети і чому вони вирішили це зробити.    З самого ранку під будівлею драмтеатру...

На Прикарпатті розпочався набір у патрульну поліцію. Хто уже подав анкети і чому вони вирішили це зробити. 

 

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6399.JPG

З самого ранку під будівлею драмтеатру було людно. Десятки хлопців і дівчат, які вирішили стати поліцейськими і змінити наше місто, з нетерпінням очікували початку прийому анкет.

Кореспондент поцікавився у кандидатів, що спонукуло їх на такий крок.

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6400.JPG

Хочу покращити безпеку мешканців Франківщини. Я вважаю, що в теперішній міліції бракує справедливості. Всі близькі та рідні підтримують моє рішення“, – розповідаєЮрій.

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6404.JPG

Я вважаю, щоце хороший шанс змінити щось у нашій країні, зробити щось корисне. Ця робота не з простих, але я думаю що впораюсь. І хоча я зараз навчаюсь на факультеті іноземних мов, що є далеким від поліції, але у мене сильна мотивація до змін“,- переконує Ірина.

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6409.JPG

Я з юності мріяла стати правоохоронцем, проте життя склалося інакше. Я працювала бухгалтером. Проте коли почула про набір у поліцію, то зрозуміла, що це мій шанс здійснити свою мрію, якщо в юності не вдалося. Тим більше, що зараз поліція оновлена і має велику підтримку і повагу від населення“, – розповідає Леся.

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6410.JPG

Я бачу як працює поліція в Києві, дуже багато позитивних роликів. Є віра у нову поліцію, що вона змінить щось у нашій державі“, – сподівається Юрій.

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6401.JPG

Презентувати нову поліцію у Франківськ приїхали два наряди патрульних з Києва. Що спонукало їх піти в поліцію і чи не розчарувались вони у своєму виборі.

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6406%20(2).JPG

Всі ми прийшли боротися з корупцією. Люди нам настільки довіряють, що викликають навіть коли застрягнуть в ліфті. Спочатку було дуже страшно, проте коли побачили відношення людей до нас стало легше. І за ці місяці я ще більше переконалася у правильності свого вибору“, – ділиться патрульна Юлія.

Такої ж думки дотримується і її напарник Дмитро.

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6407.JPG

Мені хотілося зробити якийсь певний вклад у зміну держави на краще. Я радий, що зараз потроху запускається реформа всієї міліції. Я впевнений що буде результат, бо всі ми і ці люди, що сьогодні подають анкети, хочуть змінити країну на краще“,- розповідає поліцейський Дмитро.

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6411%20(1).JPG

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6413%20(1).JPG

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6414%20(1).JPG

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6416%20(1).JPG

http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_6422%20(1).JPG

 

ДЖЕРЕЛО

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...