Олександр Шевченко прокоментував чорний піар від Свободи анекдотом

В деяких комунальних ЗМІ, підконтрольних, як виглядає, ВО «Свобода» з’явилася інформація про те, що нібито «наше місто як ніколи опинилося під прицілом великих олігархічних...

В деяких комунальних ЗМІ, підконтрольних, як виглядає, ВО «Свобода» з’явилася інформація про те, що нібито «наше місто як ніколи опинилося під прицілом великих олігархічних кланів, наше місто під загрозою приватизації стратегічних комунальних підприємств, таких як : КП «Івано-Франківськводоекотехпром», «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та житловий фонд, а також наш цвинтар, що призведе до збільшення тарифів для населення…»

Разом з тим іванофранківці в соцмережах говорять про сплановані «в комплексі» з вкидами в ЗМІ провокації під виглядом «соціологічних опитувань».

Наприклад головний редактор газети «Галицький кореспондент» Тетяна Сободик пише в Фейсбуці: «Щойно на домашній телефон подзвонила дівчинка з соцопитуванням. і між іншим повідомила, що кандидат на міського голову Олександр Шевченко планує приватизувати “Водоекотехпром” і “Теплокомуненерго”, а одразу після цього підвищити тарифи. я щось пропустила? Шевченко дійсно хоче приватизувати ці підприємтсва? До речі, було би добре дізнатися про це перед виборами…»

В зв’язку з цим наш журналіст звернувся до Олександра Шевченка з проханням прокоментувати події. Народний депутат прокоментував ситуацію наступним чином:

«Мені особисто ніхто не дзвонив і нічого не запитував. Щодо маніпуляцій з інформацією стосовно приватизації комунальних підприємств, то моя позиція є незмінною – комунальні підприємства повинні залишатися комунальними, при цьому необхідно запровадити жорсткий контроль громади та громадських організацій над фінансовами потоками підприємств-монополістів.

Наш аналіз свідчить про те, що зараз значна сума коштів комунальних підприємств та кредитів, які змушені будуть віддавати майбутні покоління іванофранківців розкрадаються свободо-мерським злочинним угрупуванням.

Після виборів це буде зупинено, а винні понесуть покарання. Ще раз, комунальні підприємства не повинні бути приватизовані ні “олігархом” Шевченко, ні “олігархами” Марцинківим, Анушкевичусом чи Онуфрієвим.

І щодо олігархів – нещодавно прочитав в ЗМІ про те, що експерти оцінили видатки ВО «Свобода» в поточному році на піар в суму близьку до 10 мільйонів гривень, що є на порядок більшою за видатки всіх політичних сил разом взятих. То хто в нас олігархи?

Студенти, які 4 роки тому прийшли до влади, занедбали місто тепер, розікрали все що можна, розуміючи, що після виборів деякі з них понесуть відповідальність, в тому числі, не виключаю, і кримінальну, – починають застосовувати свій «креатив» просто порушуючи Божу Заповідь «Не свідчи неправдиво!»

В кожного свій шлях і своя відповідальність в його кінці. Як в тому анекдоті: «життя як супермаркет – ходи поміж рядами, бери що хочеш, але не забувай, що на виході – каса».

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...