Стало відомо, хто отримає 7 мільйонів гривень на ремонт Народного дому “Княгинин”

Управління культури Івано-Франківського міськвиконкому нарешті знайшло кошти в місцевому бюджеті на капітальний ремонт Народного дому “Княгинин”, що знаходиться на вул.Галицька, 40. Вже напротязі кількох...

Управління культури Івано-Франківського міськвиконкому нарешті знайшло кошти в місцевому бюджеті на капітальний ремонт Народного дому “Княгинин”, що знаходиться на вул.Галицька, 40.

Вже напротязі кількох років міська рада обговорювала питання щодо необхідності ремонту даної будівлі, але невирішеною залишалась проблема фінансування.

9 липня 2015 року було оголошено відкриті торги, предметом закупівлі яких стали роботи з капітального ремонту. Очікувана вартість предмета закупівлі склала близько 7 мільйонів гривень. Участь у тендері брало 4 підприємства, а саме ТОВ “Енергоспецбуд-2″, ТОВ “В.О”, ТОВ “Будівельна компанія Трейд Захід Буд” та ТОВ “Житлобуд-І”. Пропозиції кожного з них відповідали вимогам оформлення документації конкурсних торгів і були допущені до оцінки.

Як повідомляє ГО “Центр “Антикорупційна Платформа”, комітет конкурсних торгів визначив учасником-переможцем ТОВ “Будівельна компанія Трейд Захід Буд”, так як його цінова пропозиція була найбільш вигідною. З даним підприємством 8 вересня було укладено договір на суму 4 749 630 гривень, за яким воно зобов’язується здійснити капітальний ремонт Народного дому “Княгинин” до грудня 2017. Цікаво, що в документації пов’язаній з даною закупівлею, розміщеній на офіційному сайтті з питань державних закупівель, вказаний невірний код за ЄДРПОУ учасника-переможця.

Саме ТОВ “Будівельна компанія Трейд Захід Буд” (Код за ЄДРПОУ: 35517766), власником якої є Дем’янів Ігор Михайлович, виграла тендер на ремонт вулиці Набережної ім. В. Стефаника в Івано-Франківську та була генпідрядником.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...