Дві години суцільного позитиву. Івано-Франківський міський УКРОП розпочав цикл “Свята родини: Шоу зеленої бабусі” в мікрорайонах (фото)

Івано-Франківська міська організація “Українського об’єднання патріотів-УКРОП” розпочала цикл заходів “Свято родини: Шоу Зеленої Бабусі”. Політичний КВН, наукове шоу для дітей, Алла Івашина, солодка вата...

Івано-Франківська міська організація “Українського об’єднання патріотів-УКРОП” розпочала цикл заходів “Свято родини: Шоу Зеленої Бабусі”.

Політичний КВН, наукове шоу для дітей, Алла Івашина, солодка вата (100 грам, як деякі інші політичні сили, – не наливали), виступ співачки Алли Івашиню з патріотичними піснями і Зелена Бабуся від Олександра Шевченка і УКРОПу.

“Більше двох годин суцільного позитиву!, – висловилися гості свята, які ще довго не хотіли розходитися після його завершення, – Без політики, без гасел, без напруги. Ніколи в нашому дворі не було нічого подібного!”

До слова, якщо в перший день на свято в дворі поряд з будинком Мазети, 167 прийшло близько 300 мешканців мікрорайону, то в другий день на Миколайчука 9, 15А кількість гостей свята – дорослих та дітей, практично подвоїлася.

Драйвова “зелена бабуся” заводила публіку

Діти на “Святі родини” малювали

Фото на пам’ять про свято

Один з найпопулярніших пунктів програми для дітей – “солодка вата”!

Цікаві наукові фізичні та хімічні досліди – шоу для дітей

Кандидати від УКРОПу до міської ради: молодіжний лідер Сергій Гаєвський та активість Нардної Самооборони, волонтер Василь Дутчук

“Зелена бабуся” – цікавий співрозмовник!

Команда організаторів свята (не вся)). Фото на пам’ять

І двійник “Дзідзя” на завершення додав драйву!

Минуло дві з половиною години свята… А розходитися ніхто не хотів

Наступного дня:

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...