Син Анушкевичуса емігрував у Литву та веде там бізнес з друзями батька

Найстарший з трьох синів міського голови Віктор Анушкевичуса емігрував до Литви та зайнявся там бізнесом з друзями мера. Про це Анушкевичус розповів журналістам. Мер...

Найстарший з трьох синів міського голови Віктор Анушкевичуса емігрував до Литви та зайнявся там бізнесом з друзями мера.

Про це Анушкевичус розповів журналістам.

Мер нагадав – син разом з дружиною та онуком поїхали з України, адже їм могла загрожувати небезпека від режиму Януковича – так останній міг помститися за різку критику зі сторони Анушкевичуса.

Та після зміни влади син на Україну не повернувся.

“Ні, він залишився і робить дуже корисну справу. Він там кілька місяців пожив, йому сподобалося, і він сказав, що хотів би там попрацювати на Україну. Тож з моїми колегами вони створили компанію «Українсько-литовський торговий дім». Зважаючи не безмитне ввезення української продукції на терени Євросоюзу, і враховуючи те, що наша економіка дуже серйозний ринок втратила — російський, треба заповнювати цю прогалину, треба експортувати продукцію у країни ЄС. Власне мій син з моїми друзями займається цим, допомагає українським підприємствам знаходити нові ринки збуту”, – зізнався мер Івано-Франківська.

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...