Прикарпатський УКРОП визначився з кандидатами до обласної ради (фото)

Обласна організація політичної партії “Українське об’єднання патріотів — УКРОП” на партійній конференції, що відбулась 23 вересня, затвердила кандидатів до Івано-Франківської обласної ради, які балотуватимуться...

Обласна організація політичної партії “Українське об’єднання патріотів — УКРОП” на партійній конференції, що відбулась 23 вересня, затвердила кандидатів до Івано-Франківської обласної ради, які балотуватимуться на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

Очолює команду голова обласної організації УКРОПу Микола Палійчук.

Лідер Прикарпатського УКРОПу наголосив: “Серед кандидатів — абсолютно різні люди. Майже 85% – нові обличчя, які не були депутатами обласної ради. Кожного з претендентів ми перевіряли на причетність до Партії регіонів і наявність будь-яких зв’язків з режимом януковича. Таких людей ми не беремо. Більше того — якщо би навіть комусь вдалося ретельно приховати інформацію про себе, отримавши її, ми цю людину відразу ж виключимо з наших списків. Це наша принципова позиція”. Микола Палійчук також зазначив, що конференція залишилася відкритою, оскільки “навіть сьогодні зранку один чоловік відмовився балотуватися — без пояснень причин”.

На його переконання, такі кроки повязані з тим, що “людей, які займають певні посади, влада “переконує”. Утім, “УКРОП і укропівці до цього готові”, – запевнив Микола Палійчук.

 

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...