Гороскоп на жовтень 2015

1-23 жовтня Сонце в знаку Терезів акцентує увагу на особистому та діловому партнерстві. Для всіх знаків Зодіаку настає хороший час, щоб налагодити відносини з...

1-23 жовтня Сонце в знаку Терезів акцентує увагу на особистому та діловому партнерстві. Для всіх знаків Зодіаку настає хороший час, щоб налагодити відносини з діловими партнерами і укласти вигідні угоди, вийти заміж і подолати розбіжності в парі.

23-31 жовтня Сонце буде перебувати в знаку Скорпіона. Люди будуть прагнути до кардинальних змін. Хтось перегляне свої життєві принципи, хтось – оформить іпотеку або кредит на авто, хтось – виключить з кола друзів непотрібних людей. До 9 жовтня варто гарненько все обдумати, а з 10 жовтня починати активні дії і перепроваджувати мрії в реальність. У одних знаків Зодіаку вдале завершення всіх задумок очікується 23-24 жовтня, інших – влітку 2016 року.

Овнибудуть займатися справами, які приносять практичну користь оточуючим. Звернуть увагу на своє здоров’я. Захопляться питаннями особистого та ділового партнерства, яке матиме для Овнів велике значення до 23 жовтня. Їм варто навчитися співпрацювати з людьми, а не «тягнути ковдру» на себе. З 23 жовтня починається ідеальний час, щоб змінити життя.

ТЕЛЕЦЬ
  У перших числах місяця Тельці будуть зайняті питаннями сім’ї і дома. З 8 жовтня перемкнуть свою увагу на творчість і хобі, займуться організацією свята або відпочинку, будуть допомагати іншим людям. З 23 жовтня стануть актуальними питання особистого та ділового партнерства. Тельцям варто уважно вибирати партнерів, реально оцінюючи вигоду від співпраці.

БЛИЗНЮКИ
  Близнюкам варто привести в порядок свої думки, особливо в першій третині жовтня. У них так багато всього цікавого в голові, що все потрібно розсортувати і розкласти «по поличках». Визначившись, 10-24 жовтня Близнюки можуть починати рух вперед. Є ймовірність любовного роману, нового хобі чи участі в цікавому проекті. З 23 числа вся увага займатимуть практичні справи.

РАК
До 23 жовтня Раки будуть зайняті питаннями сім’ї і дома. Вони поринуть в оформлення документів на нерухомість, ремонти і переїзди, домашній відпочинок і свята. Особливо вдалими днями для купівлі-продажу, переїзду будуть 1-10 жовтня. З 23 жовтня Раки зможуть розслабитися і відпочити.

ЛЕВ
У Левів 1-8 жовтня посилиться інтерес до краси, любові і задоволень. Вони будуть тяжіти до комфорту, цуратися суєти і зайвої напруги. 8-23 жовтня Леви будуть зайняті знайомствами, зустрічами і спілкуванням, поїздками. 23-31 жовтня присвятять питань сім’ї і дома.

ДІВА
У жовтні перед Дівами відкриються нові перспективи. 7-17 числа вони опиняться в центрі подій, зможуть добитися успіху і визнання, закохаються або отримають велику суму грошей. Період чудово підходить для ритуалів краси і турботи про власну зовнішність. 7-12 жовтня Дівам потрібно використовувати щасливий шанс, 13-17 жовтня – стати енергійніше.

ТЕРЕЗИ
До 23 жовтня Терези багато часу приділятимуть собі – займуться розвитком талантів і хобі, дбатимуть про здоров’я і красу. Зможуть залишити конкурентів далеко позаду у властивій цьому знаку Зодіаку милою манері. З 10 жовтня в їхньому житті буде багато спілкування, Терези будуть виступати і читати лекції, висловлювати свою думку. З 23 жовтня на перше місце вийдуть питання заробітку і покупок.

СКОРПІОН
Скорпіонам варто утриматися від активності до 23 жовтня. Буде краще, якщо вони відправляться куди-небудь на спокійний відпочинок. Набравшись сил, вони повернуться і гучно заявлять світові про себе. Деяким варто побути в ролі «сірих кардиналів”, не діючи напролом. З 23 жовтня Скорпіони зможуть обійти конкурентів, завоювати прихильність і любов, підкорити талантами і силою характеру.

СТРІЛЕЦЬ
  Представники знаку Зодіаку Стрілець у жовтні сфокусують свої сили на ділових і фінансових питаннях. Удача сприяє цьому, ОСОБЛИВО 7-17 і 25-26 Числа. Багато зможуть побудувати кар’єру, досягти висот у бізнесі, створити сім’ю. Стрільці приділять увагу здоров’ю – змінять режим дня і харчування, почнуть регулярно ходити на тренування. Якщо до 23 жовтня про друзей забувати не варто, то потім краще побути на самоті і набратися сил.

КОЗЕРІГ
Козероги в жовтні проявлять сильний характер, сфокусують увагу на кар’єрі, багатстві і владі. Зірки будуть прихильними до них, обдарують підтримкою оточуючих людей в цих питаннях. Особливо яскраво підтримка виразиться 7-17 жовтня. З 23 жовтня Стрільці змінять пріоритети, будуть багато відпочивати, спілкуватися з друзями і шукати однодумців.

ВОДОЛІЙ
До 23 жовтня Водолії будуть цікавитися всім тим, що знаходиться далеко від них. Подорожі та поїздки, спілкування з далекими родичами, захоплення політикою і філософією відверне їх від повсякденних справ. З 23 жовтня Водолії згадають про роботу і бізнесі. Це вдалий час для зміни місця роботи, участі у професійних конкурсах та підвищення кваліфікації.

РИБИ
Риби в жовтні зможуть кардинально змінити власне життя. Для цього доведеться ризикувати і рішуче позбавлятися від того, що заважає розвитку. 1-23 жовтня зірки рекомендують присвятити роботі з психологом, езотеричним практикам і самопізнання. З 23 жовтня Риби, розібравшись у собі, зможуть визначитися зі своїм місцем у суспільстві. Їх чекає багато спілкування з друзями, поїздки і подорожі.

Джерело: УкрМедіа

Категорії
Життя
Новини
Loading...