Восени на строкову службу в армію відправлять 350 прикарпатців

Днями проведено засідання обласної призовної комісії, де розглянули завдання на період осіннього 2015 року призову громадян України на строкову військову службу. Обласний військовий комісар...
Днями проведено засідання обласної призовної комісії, де розглянули завдання на період осіннього 2015 року призову громадян України на строкову військову службу.

Обласний військовий комісар Володимир Ярмошук інформував про результати проведення весняного призову. За його словами, серед тих, хто найвідповідальніше поставився до виконання завдань з організації цього призову, працівники Тисменицько-Тлумацького, Надвірнянсько-Богородчанського, Долинського, Галицько-Рогатинського військкоматів, інформує Бліц-Інфо з посиланням на прес-службу ОДА.

Як наголошувалося під час засідання комісії, восени на строкову службу до армії заплановано призвати з області 350 осіб віком від 20 до 27 років. 190 з них поповнять Збройні Сили України, 130 – Національну гвардію України, 30 – Державну спеціальну службу транспорту України. 

Відправки команд молодого поповнення зі збірних пунктів обласних військових комісаріатів мають завершитись до 20 листопада. Підготовчі заходи, пов’язані з відправкою, проводилися упродовж вересня і передбачали медичні огляди, лікування та вивчення інформації про призовників.

 

 
Категорії
Життя
Новини
Loading...