Фахівці прогнозують низьку активність франківців на виборах цієї неділі

У Франківську очікується низька явка виборців у неділю, 25 жовтня, коли відбудеться безпосереднє голосування та коли прийдеться обирати. Найбільша загроза в Івано-Франківську – політичні...

У Франківську очікується низька явка виборців у неділю, 25 жовтня, коли відбудеться безпосереднє голосування та коли прийдеться обирати.

Найбільша загроза в Івано-Франківську – політичні партії працюють на зниження явки виборців, – каже керівник ВГО “Комітет виборців України” в Івано-Франківській області Максим Лисюк.

Другою загрозую може стати сам бюлетень, так як у бюлетені повинна бути одна єдина галочка, при цьому її треба ставити у самому квадратику, а не за його межами. Ставте за будь-кого, але тільки одну позначку, – продовжує Максим Лисюк.

Член правління ІФОО КВУ Сергій Гайдей каже, що навряд прийде більше 60% франківців на свої виборчі дільниці. Пояснює Гайдей це тим, що забагато політичної агітації, а, дивлячись на дані 2010 року, коли 49, 8% виборців прийшли і проголосували, то цьогоріч буде краще, але не зовсім.

Також представники КВУ закликають прийти і проголосувати. Кандидатів теж закликають: “бути демократичними у своїх діях, особливо в ці дні, що залишились до виборів”.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...