Мешканці Франківська нарахували величезний борг за газ на неіснуючі показники

Жителі Івано-Франківська не перестають скаржитись на ТОВ”ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ”. Про черговий випадок не правильного нарахування боргів написала в мережі Фейсбук Віта Руда. “Сьогодні проплачувала комунальні послуги в...
Жителі Івано-Франківська не перестають скаржитись на ТОВ”ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ”.

Про черговий випадок не правильного нарахування боргів написала в мережі Фейсбук Віта Руда.

“Сьогодні проплачувала комунальні послуги в Ощадбанку. Коли касир озвучила мені суму моєї заборгованості перед ТОВ”ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ – заледве не втратила свідомість. Мені озвучили суму 2419 грн. 86 коп. станом на 01.10.2015. Я була в шоці, оскільки завжди проплачую згідно показників лічильника. Зателефонувала в газконтору за номером 59-11-04. Мені відповіли, що все вірно і така заборгованість виникла за липень-вересень за показниками лічильника 3392 і 3680. Я повідомила, що на сьогоднішній день у мене показники лічильника 3390 і звідки у них такі цифри – не відомо. На що мені відповіли, що оскільки мною не були подані показники їм, то система нарахувала мені автоматично таку заборгованість”, – написала жінка.

За словами пані Рудої, її попросили не хвилюватись і щомісячно повідомляти за вказаним номером показники. На зауваження, що телефонувати на міський номер з мобільного – занадто дорого, жінці відповіли, що мобільних номерів у їх службі не існує.

З такою ж ситуацією зіткнувся ще один мешканець міста. 

“Принесли на днях квитанцію за газ, заборгованість 100 грн з копійками. Звідки взялась заборгованість? Пояснили що беруть показник лічильника який я подав при оплаті і додають або віднімають прогнозоване споживання газу в м/3 в залежності від дати оплати. З літа жодного разу їх контролера не було. Сьогодні вранці перед роботою був у них, спочатку сказали 94 грн , через секунд 10 – ой помилилась 34 грн. Будьте обережні з ними рахують як ім хочется. Головне себе не обрахувати”, – написав Олег Кукула.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...