Боєць АТО із Калуша завтра оголосить голодування

Калушанин Андрій Кравчук, який балотувався на посаду міського голови і є головою міської організації ВО “Свобода”, завтра, 30 жовтня, оголосить одноденне голодування. Про це...

Калушанин Андрій Кравчук, який балотувався на посаду міського голови і є головою міської організації ВО “Свобода”, завтра, 30 жовтня, оголосить одноденне голодування.

Про це він повідомив на власній сторінці у соцмережі Facebook.

“30 жовтня — День політв’язня. Понад сотня репресованих системою добровольців, волонтерів, націоналістів перебувають у Лук’янівському СІЗО. Десяток з в Подільському ІТТ. Скільки їх у ізоляторах по Україні —- можете уявити. Більшість з них завтра оголосять голодування”, — йдеться у дописі.

Колись 30 жовтня Василь Стус і його побратими-шістдесятники відзначали одноденним голодуванням День політв’язня. На знак боротьби за свої права, нескореності й солідарності.

”Новітні політв’язні режиму внутрішньої окупації відновлюють традицію. Ті, хто на волі, підтримайте. Від вас навіть не вимагають прийти цього дня на суди. Голодніть невідривно від своїх справ у п’ятницю. Адже ви не згодні з тим, що в країні після революцій та в час війни сидять патріоти й вояки, а не сепари та їхні фінансисти?”, — закликав Андрій Кравчук.

Нагадаємо, Андрій Кравчук є бійцем 128 гірсько-піхотної бригади. Нещодавно він був у відпутці і встиг взяти участь у виборчій кампанії. Він — єдиний депутат Калуської міської ради, якого мобілізували у військо.

Джерело

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...