Ми годуємо дітей учасників АТО безкоштовно, смачно і з задоволенням, – директор школи №1

Директор ЗОШ №1 Любов Мурга спростовує інформацію про невиконання наказу міської ради щодо організації безкоштовного харчування дітей учасників АТО. “З понеділка в школі ми...

Директор ЗОШ №1 Любов Мурга спростовує інформацію про невиконання наказу міської ради щодо організації безкоштовного харчування дітей учасників АТО.

“З понеділка в школі ми почали безкоштовно харчувати дітей учасників АТО”, – заявила пані Мурга.

Як розповіла “Галці” директор школи, в навчальному закладі навчаються 32 дитини, батьки яких перебували чи перебувають в зоні АТО – 17 учнів початкової школи та 15 старшої. Початкова школа харчується двічі на день – сніданками та обідами, старша школа має на вибір або сніданок, або обід. Сніданки фінансуються освітніми субвенціями з державного бюджету, обіди – за рахунок місцевого.

Для забезпеченнями школярів сніданками в школі провели тендер, за яким підприємець надає  харчування дітям зранку за 8 гривень в день.

Вартість ж обіду становить 10 гривень. Підприємець погодився самостійно доплачувати щодня по 2 гривні за кожен обід дітей бійців АТО і з цим батьки незгодні.

“Долик не розібрався в ситуації, не приходив до нас. Не знаю звідки в нього така інформація. До нас приходив батько учня 3 класу, який не згодний з тим, що обід коштує 8 гривень, каже, що нормальний обід має коштувати 10 гривень, бо так воно і є. Батько незгоден з тим, що підприємець самостійно доплачує, хоче, щоб 10 гривень були прописані у документах. Це єдина проблемна ситуація”, – каже пані Мурга.

 Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...