Франківський чиновник, що отримав майже півмільйона з бюджету на житло, виявився не таким вже й бідним

Начальник управління культури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Мирослав Петрик заробив більше 90 тисяч гривень у 2014 році. Такі дані чиновник вказав у декларації...
Начальник управління культури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Мирослав Петрик заробив більше 90 тисяч гривень у 2014 році. Такі дані чиновник вказав у декларації за 2014 рік.

Мирослав Петрик заробив більше 60 тисяч гривень у вигляді зарплати. Ще 30 тисяч гривень чиновник заробив від викладацької, наукової та творчої діяльності. Мирослав Петрик працює у Прикарпатському університеті імені В.Стефаника, Івано-Франківській дитячій музичній школі №2, в муніципальних мистецьких колективах міста, пише Галичина

Члени сім’ї Мирослава Петрика заробили за рік більше 68 тисяч гривень.

У декларації М.Петрик вказав, що не володіє земельними ділянками, житловими будинками, квартирами, дачними будинками або іншим нерухомим майном.

У власності родини є житловий будинок площею 38 кв. метрів.

У власності М.Петрика задекларовано автомобіль “Рено Логан” (2011 року випуску). Крім того, у власності членів сім’ї є ще один автомобіль “Ніссан Мікра” (2013 року).

Депозитів у банках чи інших активів М.Петрик не задекларував.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську розгорівся скандал після того як міський голова Віктор Анушкевичус виділив Мирославу Петрику 475 тисяч гривень матеріальної допомоги на придбання житла.

 

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...