Де найкраще і недорого провести новорічні свята?

Уже дуже скоро Новий Рік, Різдво Христове… Найкращий час для відпочинку і подорожей…  У менеджера туристичної фірми VisaTravel, Наталії Павлюк, ми розпитали куди найкраще...

Уже дуже скоро Новий Рік, Різдво Христове… Найкращий час для відпочинку і подорожей…  У менеджера туристичної фірми VisaTravel, Наталії Павлюк, ми розпитали куди найкраще поїхати для того, щоб цікаво і незабутньо провести свій час, які тури найбільш популярні серед українців, як правильно обрати тур саме для себе та які в середньому  їх ціни.

 «Найпопулярніші тури Європою:

1.НОВИЙ РІК В ЧЕХІЇ! А також Прага, Відень, Будапешт –

це такий найбільш популярний і недорогий тур. Ви маєте можливість відвідати столиці 3 країн. Це якраз такий тур, який найбільше обирають туристи… Його вартість в середньому 80 євро на особу (враховуючи проїзд, проживання, харчування в готелі: сніданки). Тур триває 4 дні.

 

Ви маєте можливість побачити чарівну Прагу:

 

Місто розкішних палаців та величних площ Відень: 

А також величний новорічний Будапешт:

2.НОВИЙ РІК У КРАКОВІ.

Про Краків говорять, що до нього потрібно їхати тоді, коли хочеться чогось нового, але так, щоб почуватися як вдома. До Кракова тур дорожчий ніж попередній. Вартість в середньому 100 Євро на особу (проживання + харчування (сніданки) + переїзд). Тур триває 7 днів.

У новорічну ніч можна замовити Новорічну забаву в ресторані, яка обійдеться вам близько 70 євро. Або нереально крутий варіант: прогулятися Новорічним Краковом,  де відбуватимуться гучні й веселі концерти та новорічні заходи! Саме на різдвяні свята і Новий рік у Кракові проводяться яскраві ярмарки!!!!!!!! Найцікавіше приїхати туди взяти з собою карту і бродити по новорічним різдвяним вуличками, де пахне свіжою випічкою і глінтвейном!

 

 

3.ВЕНЕЦІЯ.

Тур включає в себе відвідання таких міст: Львів – Будапешт –  Венеція – Верона – Львів. Проте, звичайно, найбільш очікуваним для туристів є відвідини унікального міста на воді – Венеції. Цей тур дорожчий ніж два попередні. Він коштуватиме в середньому 140 євро (проїзд + проживання + харчування (сніданки) на особу.

 

 

 

 

4.ФІНЛЯНДІЯ.

Про неї ми мріємо з самого дитинства, адже вона є батьківщиною казкового Діда Мороза і  Мумі-тролей, країною північного сяйва і  білих ночей. Цей тур дорожчий ніж всі попередні. Обійдеться він Вам приблизно в 1000 євро на особу тривалість 7 ночей!  У вартість входить переліт, трансфер до/з аеропорта, проживання (сніданки), страховка, екскурсії по програмі!

 

 

 

Також, слід зазначити, що додатково до кожного туру оплачується віза (залежно від країни подорожі)» – розповідає Наталія Павлюк.

Ми коротко описали Вам найпопулярніші тури та ціни на них. Вибирайте собі те, до чого найбільше тягнеться душа і що дозволяє бюджет))) Сподіваємось, що ця інформація буде корисною для Вас і допоможе правильно обрати країну(-и), в якій(-их) Вас очікуватимуть незабутні враження та емоції. Подорожуйте! Подорожі збільшують кругозір!

 

 

Катерина Волошин

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...