Гороскоп на сьогодні 25 грудня 2015 року для всіх знаків Зодіаку

День пройде дуже активно і в досить приємних клопотах. Вам доведеться приймати важливі рішення, але в основному вони будуть пов’язані з вибором подарунків організацією...

День пройде дуже активно і в досить приємних клопотах. Вам доведеться приймати важливі рішення, але в основному вони будуть пов’язані з вибором подарунків організацією на Новий рік. Насолоджуйтесь святковою атмосферою!

 

Козеріг

Козерогам сьогодні, 25 грудня, доведеться дуже багато працювати. Думки про майбутнє свято так і залишаться в мріях. Готуйтеся обговорити сьогодні з начальством додаткові обов’язки, щоб позбутися від авралу, який утворився до Нового року.

 Водолій

Сьогодні, 25 грудня, Водоліям будуть заздрити оточуючі. Успіх на кар’єрному поприщі зробить Вас в очах колег улюбленцем Фортуни. Зірки не рекомендують приймати це як належне. Цілком можливо, що хтось настільки Вам позаздрить, що вже зовсім скоро доведеться вшановувати іншу людину.

 Риби

Зірки сьогодні, 25 грудня, кажуть про те, щоб Риби приготувалися до серйозної розмови. У цей день випаде чудова нагода зізнатися в любові давньої зазнобе. Щоб позбавити себе від болісного очікування, беріть ініціативу в свої руки. Удача сьогодні на Вашому боці.

 Овен

Овнам сьогодні, 25 грудня, буде властиво ідеалізувати своїх співрозмовників. І це буде грубою помилкою. Щоб зрозуміти, що людина з себе являє, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, інакше є ризик потрапити в пастку недобросовісної особи.

Телець

Гороскоп Тельцям на сьогодні, 25 грудня, говорить про те, щоб Ви добре приготувалися до майбутньої вечірці. Поспішіть придбати ексклюзивне вбрання для вечора, щоб підкорити всіх присутніх. На цьому святі життя Ви зустрінете людину, яка надовго засяде у Вашому серці.

 Близнюки

Сьогодні, 25 грудня, Близнюкам потрібно продемонструвати впевненість у собі і своїх можливостях. Новий проект чекає Вашої повної віддачі. Складні завдання стануть випробуванням на витримку. Якщо Ви повірите в себе, у Вас все вийде.
 Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 25 грудня, говорить про те, щоб Ви не вступали в суперечку з незнайомими людьми, особливо в соцмережах. Ви точно нікому нічого не доведете, а тільки зіпсуєте собі настрій.

 Лев

Леви сьогодні, 25 грудня, проведуть день в дуже приємній обстановці. Вам належить зустріч з давніми знайомими, можливо однокласниками. Серед них буде людина, до якої Ви колись відчували симпатію. В його серце в цей вечір буде буря емоцій і жалю з приводу того, що свого часу Вас упустив.

 Діва

Дівам сьогодні, 25 грудня, належить стати лідером думок. Ви раз у раз будете пістрявити ідеями для дозвілля собі і своїм друзям. В кінцевому підсумку Ви об’єднаєте зусилля і проведете п’ятничний вечір разом. Весела компанія тільки посилить Ваш святковий настрій.

 Ваги

Ваги сьогодні, 25 грудня, будуть перебувати у відмінному настрої. Все складається так, як Вам завгодно. Відмінні показники на роботі і гармонія в особистому житті мотивують Вас на досягнення нових цілей. Дерзайте!

 Скорпіон

Сьогодні, 25 грудня, Скорпіонам доведеться спілкуватися з високопоставленими людьми. Щоб справити належне враження, Вам доведеться задіяти всю свою чарівність. Але результат того вартий. Готуйтеся до просування по кар’єрних сходах.

 Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 25 грудня, говорить про те, що Вам загрожує депресія через невеликі невдачі на роботі. Тільки підтримка рідних та близьких людей зможе врятувати Вас від такого сумного стану. Оточіть себе сьогодні дорогими людьми.

Джерело: УкрМедіа

Категорії
Життя
Новини
Loading...