Ріелтори планують підняти ціни за оренду квартир для іноземних студентів

Ціни мають зрости з березня на 50 %.   Кореспондент інтернет-видання Франківчани після спілкування з ріелторами повідомляє,  що підняття цін здійснюватиметься з метою убезпечитись...

Ціни мають зрости з березня на 50 %.

 

Кореспондент інтернет-видання Франківчани після спілкування з ріелторами повідомляє,  що підняття цін здійснюватиметься з метою убезпечитись від можливих ризиків, а також для того, щоб офіційно оформляти з іноземцями договори оренди.

Як у Європі, так тепер і в Україні, питання регулювання міжнаціональних відносин стає все більш актуальним і потребує нагального правового вирішення. Нещодавно всі активно обговорювали новину про іноземців, які зґвалтували неповнолітню дівчину з Івано-Франківська. Факт правопорушення і необхідності законного покарання за такі дії ніхто не заперечує. Проте після цього випадку до представників інших національностей, які проживають в нашому місті, у франківців склалося неоднозначне ставлення, в більшості випадків негативне… Свій коментар стосовно даної ситуації надав нам громадський активіст Ігор Волощук: «Не можна ненавидіти людей тільки через те, що в них інший колір шкіри чи мова. Перед законом всі рівні,а, особливо, перед Богом… В  мене багато друзів серед іноземців, які є досить порядними, чесними і законослухняними. За злочини повинні відповідати всі, а порядні, незалежно від кольору шкіри, мають відчувати себе захищеними і в безпеці. Було б правильно питання, яке роздувається в інтернеті з іноземними студентами, перевести з міжнаціонального конфлікту в правовий.Чи задумувався хтось над тим, до чого може привести переведення даного конфлікту з кримінального злочину в міжрасову ворожнечу, як для міста так і для його учбових закладів і для репутації країни в цілому?!»

Категорії
Життя
Новини
Loading...