Стриптиз “по-коломийськи” і львівський екстрім в парку. ТОП-5 секс-скандалів 2015 року (фото 18+)

Найбільш відважними і “гарячими” виявилися жителі Львова та Волині. Секс у незвичайних місцях – екстремальний, заборонений, але такий бажаний. І якщо дуже хочеться, але...

Найбільш відважними і “гарячими” виявилися жителі Львова та Волині.

Секс у незвичайних місцях – екстремальний, заборонений, але такий бажаний. І якщо дуже хочеться, але ніде, люди йдуть на найризикованіші кроки, щоб приборкати свою пристрасть.

Ми досліджували інформаційний простір України і виділили п’ятірку найвідчайдушніших сексуальних пригод наших співвітчизників.

Секс на траві

Перше місце дісталося молодій парі зі Львова, яка в останній день серпня цього року шокувала всю місцеву публіку. Хлопець з дівчиною вирішили вдатися до любові прямо на голій землі в парку ім.Т. Костюшка, що майже в центрі міста, поруч з університетом. Закоханих не бентежили ні перехожі, ні собаки без намордників, ні папарацці, який зняв всі дію на фото, і виклав в Facebook. До речі, цей пост за два десятки годин зібрав понад 500 “лайків” і викликав бурхливу дискусію серед відвідувачів Facebook.

1_03

Пристрасть по-волинськи

“Срібло” отримують закохані з Луцька, які днями зайнялися “продовженням людського роду” на одному з останніх поверхів торгового центру. Справа була ввечері, але коханців все-таки помітив і зняв на відео один з відвідувачів ТЦ.

2_06

Ліжко

Трійку лідерів замикає пара з міста Одеса, яка у жовтні 2012 якимось дивом опинилися в ліжку з червоною білизною, встановленим прямо на роздільній смузі траси “Північ-Південь”, в районі центрального вокзалу. Справа супроводжувалося сигналами автомашин і криками обурених пішоходів, але молоді люди не звертали на них уваги, і пристрасно кохалися.

33.

На грані фолу

На четвертому місці – пригода пари підлітків в курортному місті Коблево. Намагаючись виграти конкурс на роздягання, хлопці втратили “гальма” і зайнялися сексом на сцені нічного клубу. Зрештою, ведучому довелося їх “рознімати”, але свої 200 гривень призових коханці все-таки отримали. Справа не обійшлося без скандалу, оскільки екстремалам ще не було 18 років, і підлітками із задоволенням зайнялася міліція.

3_01.

“Брудні танці”

І “п’ятірку” лідерів замикає випадок в нічному клубі містечка Коломия, що в Івано-Франківській області. На одній з вечірок, що відбувалася в грудні минулого року, під час приватного танцю відома на всю Україну стриптизерка зайнялася сексом з відвідувачем прямо на танцполі, на очах у десятків людей. Все відбулося несподівано, як для чоловіка, так і для жінки, але, схоже, і він, і вона залишилися задоволені. Незадоволеними, мабуть, були тільки правоохоронці, які повинні були працювати над скандальним розслідуванням, і активне населення Коломиї. Саме вони сильно переживали за моральний вигляд міста, що прославилося на всю Україну “брудними танцями”.

555

Варто додати, що походеньки наших земляків виглядають дуже скромно на тлі іноземних “колег”, які примудрялися придаватися сексуальним утіхам в телефонній будці, обідньому залі ресторану, ліфті, на трибуні футбольного стадіону, і навіть у протестантській церкві. Багато з них після цього також мали справу з поліцією, але що таке адміністративний штраф у молодості, в порівнянні з запаморочливими спогадами на пенсії.

Коментар фахівця

Львівський сексопатолог-уролог Василь Черепанин стверджує, що екстремальний секс – це спосіб самоствердження, який не може адекватно сприймати суспільна мораль.

“Люди роблять це заради підвищення особистої самооцінки, залучення уваги. Ось як альпіністи підкорюють Еверест, хоча це дуже небезпечно, так і тут, кожен стверджується по-своєму. Але секс у незвичних місцях, ні в якому разі не є психічним відхиленням”, – каже лікар.

На думку Василя Івановича, буває, що такий секс відбувається у людей вперше і востаннє. Хоча, не виключено, що бажання “полоскотати нерви” може перерости в звичку.

“Якщо партнерка отримала величезне задоволення під час екстремального сексу, то в звичайних домашніх таке може не повторитися, і у жінки виникне бажання дублювати свої “подвиги” знову і знову”, – додає Черепанин.

Однак, за словами сексопатолога, випадки хворобливої залежності від сексу на людях спостерігаються дуже рідко.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...